Kalps Yeni 3 gündür sezeryan oldum . 2 gündür sütüm yoktu ama yinede emzirdim . Şimdide sıvı birşey akıor . Ne önerirsinz ne içmem yemem lazım . Mama vermeli miyim 🤦🏻♀️
BalarisiYusra Kalps sürekli emzirmeye çalış ki sütün çoğalsın canım eğer gerçekten sütün hiç yoksa mama vermelisin Önereceğim şeyler Rezene çayı ,bol su iç Günde 3 litre öneriyorlar , hoşaf yapıp iç devamlı ,bol yeşillik tükett Allahın izniyle gelir
AybarsMomy Kalps mama verin ama eds yöntemi varmış araştırıp denr mutlaka canım biberon verme . Sütün geldiğinde emsin. Sürekli emzirmeye çalış süt gelmese de şuan memeyi uyardıkça gelcek. Ben mecbur kalıp biberon verdim edsyi uygulayamadım 2.5 ay meme emsin diye kafayı yedim süt sağmak zorunda kaldım hep. Şimdi 1.5 aydır emzirebiliyorum şükür. Bol bol su komposto tahin helvası ve dut kurusu bunlar bende süt arttırdı.
Ef24 Bebeği emzirin emzirdikçe sütünüz gelecektir, ılık duş alın hurma kuru incir humana still tea rezene çayının da faydasını çok gördüm bol bol su için en önemlisi de pozitif düşünün 🌺
Damladamla1 Kalps canım birde boza öneririm 1 su bardağı boza iç üstüne 2bardak su inanılmaz süt yapıyor iki saate göğüslerin taş gibi olur
NesAli Kalps gelen sıvı şey kolostrumdur. Çocuğunuzun ilk aşısı. O yüzden memeden ayırmayın. Orda kalsın sütünüz inecektir merak etmeyin 🌸
Papatyaseverr Kalps sütünüz gelene kadar mama takviyesi yapın ve bolca emzirin sıcak suda gögsünüze masaj yapın elinizle sağıyor gibi de yapın bol su için