Newmom2020 Prensessliya başka markanın mamalarını denediniz mi? Bir de kaç aylık benim ki de içmek istemedi 4,5 aydan sonra doktorun oluruyla ek gıdaya geçtik, gerçi yine bir şey yemiyor ama😂
Mom299 Prensessliya o sıkıntı bendede var işte napcaz bilmem benim bebegimde içmiyo alerji mamasını bizimkide similaç agumentim onun dakokusu çok kokuyor bebek içmek istemiyo valla bende napcamı sasırdım zar zor kaşık seklinde veriyorum ma.ayı ben rapor çıkanaca idare edicec bakalım aptamil as iyi diyolar ama bakalım ondan yazdır cam ben nasıl olcak
milasmommy Prensessliya en güzel doğal pekmez canım. Benimkine neler denedik almadı ama şimdi pekmezle maşallah lıkır lıkır içiyor hatta son 2-3 gündür pekmezsiz bile içmeye başladı alıştı sanırım çay kaşığının ucuyla koyuyorum ben elma, kamış ve dut pekmezi katıyorum hangisi elime gelirse
Prensessliya Cgdmltr93 3 aylık , anne sütü de veriyorum sağarak ama işe başlayacağım yakında , nerden temin edebilirim o özleri
Prensessliya Newmom2020 evolvia aslında içiyor ama severek içmiyor ve az içiyor , doktor tadı en iyi olanın bu olduğunu söyledi
Synmannesi Smilac alimentum kullanıyorum zorla veriyorum en iyisi bu dedi doktor bazen içiyor bazen kaşıkla
Bsrsn Bize ilk neocate verdiler kokusu tadı çok kötüydü oğlum istemedi sonra evolvia denedik onu sevdi içiyor . Biberondan kaynaklanıyor olabilir mi ? Bende avent vardı oğlum istemedi wee baby aldım onu da istemedi lansinoh aldım onu tuttu
Prensessliya Bsrsn lansinoh kullanıyoruz meme reddi var doğduğundan beri biberon kullanıyor :( 3 aylık bebek 70-80 cc içiyor anne sütünü de mamayı da fazlasını içmiyor
Prensessliya Bsrsn pazartesi kontrole götüreceğim o zman soracağım aylık kilo alımı iyi çıkarsa sorun yoktur diye düşünüyorum , zaten 2,5 kilo doğdu üstüne süt alerjisi çıktı bir ay önce 4,700 kilo olmuştu umarım kilo alımı iyidir