Alyaerva 11 aylık bebeğin gece uykusu toplam kaç saat olmalı ve gündüz kaç saat uyumalı ? Sanırım ben bir yerde yanlış yapıyorum ve her gece 3 te ayaklanıyor :(
Kuzey-41 Alyaerva benm oglumda 11 aylik gunduzleri 2 uyku uyuyor en fazla 1,5 saat gece uykusunada en geç 11de yatiyor gece uyanmaz cok nadirdir uyandigi ama bu uyku saatleri bazen degiskenlik gösteriyor mesela gecenlerde tüm gün yarim saat uykuyla durdu
Kuzey-41 Alyaerva ay hazır ayni ay bebek bulmusum birsey soracagm oglum 11.ayina girince cocuk birden hiperaktif oldu upuysal cocuk coştu yerinde durmuyor bi orda bi burda bugun bir tepsi pizzayi serdi yere acaba bu aylarda bölemi oluyorlar daha yasina girmeden bu ne aktiflik yahu insallah gecicidir🤦🏻♀️🙄😃
Dygosmn1 Alyaerva sabah 8 de uyaniyoruz oglen 1 gbi uyur ya 1 saat yada 2 saat. aksam 10 11 arasi uyur. tabi bunu duzene sokana kadar canim cikti. benimkide bi ara geve 3 4 gbi uyaniyor artik cildiriyordum. ciddi anlamda ve gunduzleri 3 yada 2 uyku yapiyordu direndim tabi oda direndi insallah bu sekide devam ediriz. yoksa cidden gece 1 den sabah 6 kadar uyumadigi oliyordu.
aysenurzg Kuzey-41 benim çocuk da aynı bi bakıyorum dibimde bitmiş . Çekmeceleri çekiyor onu bunu karıştırıyor sürekli peşindeyiz bide odadan çıkınca çok ağlıyor yanında onunla oyun oynicaz yada oturacaz
Alyaerva Kuzey-41 canım benimki doğduğundan beri hiperaktif ne uykusu var ne uysallığı cekmecelerdeki hersey yerde benim😂
Bulutbey Alyaerva gece uykusuna en geç 20.00 de geçmiş oluyor. İlk uyuması uzun. 01 gibi emmek için mızmızlanıyor. Sonra 04. Sonra 06. Da uyanıyor. Ama hava aydınlanmadığı için yatağa yanına alıp 1 saat oyalıyorum. 07-08.30 arası yine uyuyor. Sonra 3 aaat uyanık 1 saat uyku şeklinde 2 kez gündüz uykusu var.