Asliark canimoglum_2020 1 bucuk ay once dogum yaptim bendede 30.uncu hftada basladi 37 de sezryana aldi doktorum her hfta degerlerimi kontrol etti kan tahlileri yapildi yukselmedigi icin 37 yi bkledi eger yukselseydi daha erken olucakti ilac kullndm bn bu surecte
Minnakkizinannesi canimoglum_2020 bende 35 i haftada değerlerim yükselmişti. 2 hafta sonra tekrar bakalım denildi. 37 de gittim gebelik kolastazı denildi ertesi gün doğuma aldılar. 2. Konusunda bilgim yok
canimoglum_2020 Prenses42 evet zor gerçekten kaçıncı haftada başladı sizin ve kaçıncı haftada doğum yaptınız bide ilk çocuk mu sizin hepsinde oluyormuş galiba 😱 ikinciye korkuyorum
Prenses42 canimoglum_2020 ilk gebelik canım benim 30. Haftam da hastaneye yatıışım yapıldı 17gün tedavi sürecim oldu ve sonra taburcu oldum 38 haftamda ise doğumum gerçekleşti ve %90 2. Geneliklerde yaşanıyormuş tekrar 😔
Asliark canimoglum_2020 2900 canim bnm bbegimin kilosu hep onden gidiyodu diyet yapmama ragmen sdece 4 kilo aldm gbelikte son hfta gelisimi geriledi az kilo aldi nrmlde 3 kusur cok raht dogardi