Mrsbayan Bebeklerinize kitap okuyor musunuz? Çocuk kitapları satılıyor da 🙈 okuyanlar kaç aylık bebeklerine okuyor ?
Deletedmom9 Mrsbayan 2.5 yaşında uzun zamandır alıyorum ben. Bazen okuyorum bazen istemiyor içindeki görseller hakkında konuşuyoruz. Konuşuyoruz derken ben konuşuyorum o beni dinliyor kitaplarla arası çok iyi bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum hareketli kitaplar serisini tavsiye ederim eğer 1 yaş altıysa da iş bankası kültür yayınlarına bakabilirsiniz çok güzel kitaplar var ayına uygun.
Hilaliahmer Mrsbayan doğduğundan beri okuyorum. Şu an 2 yaşında tam bir kitap hastası. Sincap kitap hareketli kitapları süper, kumdan kale yayınları, iş bankası kültür yayınlarının kitapları da çok güzel, az yazılı, bol resimli. Tavsiye ederim.
Annebal Mrsbayan 9 bucuk ayligiz dogdugundan beri okuyrm kitaplik doldrcak.kdrda kitabi var… suan sadce yirtmayi sevio ama bigun eminim okumayida sevcek😄
Mrsbayan Sarisey ya bende başlayayım o zaman 🥰 7 aylık olduk bizde hangi kitapları tavsiye edersiniz? Nerede bulabilir ebebek falan mı?
Sarisey Mrsbayan d&r dan aldim ben. İs bankasi,yapıkredi ve indigo yayinlarindan. Uygulamada 6ay-5yas secenegini secerseniz hepsi cikiyor. Birde eolo nun minik kitaplarini aldim ellerine verdim hep evirdiler cevirdiler baktilar sekillerine. 11 ayliklar hala ellerinde onlari da cok tavsiye ederim.
Deletedmom9 Cerenaslan Tek tek uğraşmayayım trendyol a iş bankası kültür yayınları yazın zaten alternatif olarak bir sürü şey çıkıyor bebeğinize uygun bakabilirsiniz.
Cerenaslan Deletedmom9 Bende burdan baktım ama yaş aralığı bulamadığımdan dolayı istemiştim. Teşekkür ederim.
sufflee Mrsbayan 1 yaşında e bebekten aldım 10 aylıkken her gün okumaya çalışıyorum bazen unuttuğum oluyor tabi
Arasannesi Mrsbayan 2. Aydan ıtıbaren okumaya basladım bebegıme.iş bankası kültür yayınlarının hareketli kitaplarını alıyoruz bu sıralarda onlarla ılgılenıyor hem gösterip hem de okuyorum