Merveaaa Pirincunu kullanan anneler bn gece yatmadan verdim 9 bucuk gibi ilk defa verdim doktr tavsiyesiyle tbi ki kac saat tok tutar acaba😳
elizinannesi-19 Merveaaa kızım geç uyuyor gece 11 12 1. 11 de yapıyorum içine muz koyuyorum bazen pekmez koyuyorum. Yiyor. 23.30 gibi yatıyor sabaha kadar uyuyor. Tabi şu sıralar dişten huysuz ama genelde hep uyur. 4-5 saat kadar belki daha fazla
Bal_bebek FG-oykumina 1 aylık bebeğe pirinç unu vs verme kakasını yaparken zorlanır ve erken yaşta basur yada hemoroid olur hiç bir doktor da tavsiye etmiyor sütün yetmiyorsa devam sütü ile desteklemeni öneririm . Vermek istersen 1 yaşından sonra verebilirsin
Merveaaa elizinannesi-19 tesekkur ederm bilginiz icin bebegim 10 da uyudu uyanmadi daha o yzden srdum ilk defa pirincunuyla tanisti mamayi 2 saatte bir istiyo gunduz gece 3-4saatte istiyo mamayida
Birkucukeylulmeselesi elizinannesi-19 nasıl yapılıyor bide marketlerden mi aldınız nerde bulanilirim sıradan pirinç unu olurmu
elizinannesi-19 Birkucukeylulmeselesi ben normal marketlerde satılan pirinç ununu kullanıyorum. 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı koyuyorum belki biraz daha fazla. Yada 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı pirinç unu. Ben içine muz da koyuyorum. Bazen elma koyuyorum bazen pekmez. Bazen de bebe bisküvisi. Daha tok tutuyor. Kilo alıp almaması sorun değil benim için. Hatta azcık alsın toparlansın istiyorum. Zaten iştahsız ve zayıf bi bebek.
Birkucukeylulmeselesi elizinannesi-19 binerona mı yapıyorsunuz bide kaynar su mu sıcak su mu tencere de pişiyor ku bilmiyorum hiç ya detaylı sormak istiyorum
elizinannesi-19 Birkucukeylulmeselesi 1 çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı yeterli olur. Birerona hiç yapmadım bilmiyorum. Ben direk kaşıkla veriyordum. Küçük cezbeden ve tava varsa suyla pirinç ununu koyun içme suyu koyun. Sonra koyulaşsana kadar karıştırın. Bi kere kaynasın kapatın