momyshark1 Kizlar oglum uyurken uzerini orturtmuyo uyku tulumu kullaniyoruz ama annem uyuyanin uzerine kar yağar usur diyo ben orttukcede oglum uyaniyo rahat donemedigi icin siz nasil çözüm buldunuz acaba bebelerinizin uzerini ortuyomusunu,
Esraraz momyshark1 benimki de örtmez uyku tulumu giydiriyorum bende şükür ne geçen kış ne şimdi hiç hasta olmadı uyku tulumu yeterince sıcak tutuyor evde 23 24 derece.
CankizimRavzam momyshark1 uyku tulumu varsa evin sicakligida iyiyse bence gerek yok sadece bacaklarina ince bisi de ortsen olur biz ince yorganla yatiyoz 🍁🤗🤗
Gulsen2703 Aynı dertten muzdaribiz🤝 Benim bebeğimde çok açıyor üzerini malum havalarda soğuk gece sürekli kalkıp örtüyorum
momyshark1 Gulsen2703 beraber uyuyoruz biz her donmesini duyuyorum zaten donemeyince yaygarayi basiyo🤦🏼♀️
momyshark1 Esraraz ay ne bileyim sanki hasta olacak gibime geliyo annemde hep oyle der kaldim arada gece 94837392 kere kalkiyorum🤦🏼♀️
Tugbabu59 Esraraz merhaba uyku tulumu uz kaç tog acaba bizm evde 23 24 ama onu giydirin e oglum cok terliyo
momyshark1 CankizimRavzam uyku tulumu icine kisa ve uzun kollu citcit giydiriyorum. Oda sicakligini bilmiyorum malesef derecemiz yok malesef😣
momyshark1 tuzvelimon surekli saga sola donuyo donemse rahatsiz olmayacak donemeyince uykulu uykulu cigligi basiyo
momyshark1 CankizimRavzam kalktikca vucut isisina bakiyorum bazen soguk oldugu bile oluyo oyle gorunce ust ortme istegini geliyo otomatikmen üşümüş diyorum uzerini ortmedim diye
momyshark1 Mom9 surekli uykuda donen bir bebek uzerinide rahat donemedigi icin aciyo surekli kontrol ediyorum vucut ısısını soguk oldugu bile oluyo
Esraraz Tugbabu59 1.5 tog kullanıyorum iÇinede kısa kol bir zıbın. Doktorumuz bu şekilde önermişti terleme hiç olmuyor.
Mervegem momyshark1 o zaman uyku tulumunun içine biraz kalın pijama giydir canım ben öyle yapıyorum. Üstünede uyku tulumu petejlerde yanıyo zaten sıcacık uyanıyor üşümüyosa terlemiyo da hemde rahat rahat dönüyo
Aybars22 momyshark1 oglumda hiç istemiyo örttüğüm an uyanıyo tekmeliyo ve açıyo üstünü bende uyku tulumu aldım şimdi hic örtmüyorum. Tulum kalın oldugu için üsüdüğünü sanmıyorum. Sizde tulum giydirin bence ☺️
Azizeguney momyshark1 uyku tulumu kullanıyoruz canım bizde üzerine bi şey örtünce tulumla terliyor bu sefer. uyuyanın üzerine kar yağarmış demek bir batıl inanç inanmayın böyle şeylere. 🙏🏻