Bsecill Hanımlar merhaba, telefon değiştiricem ama şuan kullandığım 32gb tabi bebeden sonra sürekli video foto derken yetmiyor 64 gb yetmez gibi diyorum ama 128 de biraz pahalı oluyor sizce? Sizlerin hafızaları kaç gb
Deletedmom9 Bsecill Benim telefonumun hafızası 256 GB ama yine yetmiyor extra bir de saklama alanı satın alıyorum.
Sarikuzumalp Bsecill 64 gb telefon hafızası 64 gb hafıza kartı var. Ama aslaaa yetmiyor. 😅 Bugğn usb bellek aldık ona aktarıp teldekileri sileceğim artık. Yoksa hergün foto video çekiyorum yetmiyor
Bsecill Ddanne ya ben şuan iphone kullanıyorum alıştım ios kullanmaya android e geçmek istemiyorum ama iphone çok pahalı oppo dikkatimi çekmişti neden memnun değilsiniz acaba
Bsecill Deletedmom5284 ne ettin ya 😱 32 den sonra 128 baya iyi gelir demiştim ama o bile az diyorsun 😞
Ddanne Bsecill Bende Samsung’a alışkınım oppo deneyeyim dedim birde Kamerasından hiç memnun değilim hafıza olarak çok çok iyi baya hızlı bir telefon fakat kamera 😏
Bsecill Deletedmom9 ben düzenli olarak bilgisayara aktarım yapıyorum nr kadar yüksek olsada yetmez biliyorum ama 256 fiyat olarak çok yüksek
Deletedmom9 Bsecill Iphone x kullanıyorum ben şimdiki fiyatı nasıldır bilmem sizde kullanmışsınız iphone ama bence bunu kullanan diğer telefonlara karşı verimli sonuç alamıyor mesela bende sıkılıp Samsung note 8 aldım 1 sene zor dayandım yerini tutmadı. Bana kalırsa illa 256 olmasa da 64lük de işinizi görür diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten diğer telefonlar da bunu bulamayabilirsiniz.
Bsecill Deletedmom9 ya bende bundan korkuyorum 3,5 senedir kullanıyorum hemen sıkılmam değişmem değer diyorum amaa yinede en ucuzu 7bin tl veremeyecek durumda değiliz çok şükür ama yinede bi telefona 7bin vermek bana çok geliyor 😢 kafam karıştı
Bsecill Ddanne evet artk kamera herşey demek sürekli çekiyoruz bencede kamerası iyi olsun hızı iyi olsun lakin telefonlar malesef çok pahalı