minikkizim kizlar son zamanlarda cok kilo vermeye basladim diyet falan yapmiyorum aksine cok fazla yiyorum emzirdigim icin. cok kafama takılıyor hayatimda hep diyet yapan kilo vermeye ugrasan biriydim sindi sebepsizce zayiflaynca kafama takildi internette pek iyi seyler yazmiyor
Rabisss minikkizim aynı sorun bende de var. Emzirmiyorum. Ama hiç iştahım yok. 3 gün yemesem aramıyorum. B12 takviyesi alıyorum. Troid, şeker, karaciğer, böbrek ne varsa bakıldı bi sorun yok ama neden böyle anlamadım 🤷🏼♀️
Venuskonunannesi Emzirirken spor yapmis kadar kalori yakıyorsun o yüzden. Bende diyetle kilo veremezken 11 kg verdim. Cok normal kafana takma
ahlasinannesi minikkizim aynı durumi yaşadım kemik ağrılarım oluyordu dayanamicak gibi sıkıntıya giriyordim doktora gittim B12 demir kan ne kadar vitamin varsa sifirlanmis sonu kemik erimesine kadar gdiiyor doğumdan sonra bazı kadınlarda böyle oluyormuş en yakın zamanda doktora gidin
minikkizim ahlasinannesi doktora gittim bendede kansizlik cikti demir eklikligi vitamin eksiklogi hersey ama ilac kullandim hala kullaniyorum vitamin takviyeside aliyorum ama hala kilo veriyorum
minikkizim Joipt evet ilk ona bakildi zaten. bogazimda lenf bezlerim var 5 aydir falan onlara bakilirlen tiodide bakildi bi sorun yoktu ultrason ve kan tahliliyle bakildi
minikkizim Joipt dogumdan onceki hayatimda kilo vermek icin bin takla atardim simdi boyle olunca tuhaf geldi 🙄
Thesra minikkizim Normal canım kötü birşey değil çok arkadaşım var Şuan hamilelik öncesinden bile düşük kiloya sahip olan istemsizce bebek emzirmek uykusuz kalmak yorgunluk vs vs hepsi bunlardan kaynaklanıyor