Cigdemcey MetehaninAnnesii yürüteç hoppala ana kucağı salıncak kesinlikle pişman oldum hiç kullanmadı bebeğim iyi dediğimde büyüyen beşik hem dolaplı herseyi toparlıyor hemde büyüyor 🙈
MetehaninAnnesii Murdilimeva mamajoo sevdik birde kayınvalidem almıştı bir takım onun damlatmayan başlıklı olanını sevdi çektikçe geliyor ağzına dolu dolu süt gelmesini sevmiyor
OncedenGurme MetehaninAnnesii aynen evde boş duran şeylerden hiç haz etmiyorum. Amacına yönelik ya da değil illa kullanırım 😂
MetehaninAnnesii Seren3443 canım bu ilk çocuğunsa ikincide lazım olur belki bana çok lazım oldu dışarı çıktığında vs. Bebeği bıraktığın zaman eve lazım olur bence
Busrasenyuva GokceT bips emzik için neden öylr dediniz acaba .bende bips kullanıyorum ama değişim zamanı geldi .ayda bir değişiyormuş .şimdi siz öyle diyince alıp almamakta kararsız kaldım
GokceT Busrasenyuva 0-3 ayı bile büyük bebeğimin agzında büyüdü resmen. Suan 3 aylık veriyorum hala büyük geliyor istemiyor birde devamı yok 6-9 dan sonrası yok diye duymustum o yüzden bosa 60₺ verdim 🤭😄
busra_tarkan_47 İyiki aldım bebek arabası,keşke almasaydim beşik 1000 TL almaktansa ucuz bişey alsaydim
melankolik MetehaninAnnesii 0-3 yaş diyor canım bende araştırdım alcam da biz de 5 ayligiz zaten yeni yeni ellerinde tutabiliyor birşeyleri şimdiden sonra tam güzel olur diye düşünüyorum
tosbikannesiii MetehaninAnnesii iyi ki almışım dediklerim babynest ana kucağı Müslin alt açma ağız mendili keşke almasaydım dediğim sadece puset oldu çünkü oğlum sevmedi durmadı asla durmadı durmuyor içinde 😂
tosbikannesiii MetehaninAnnesii hı bide Kocaman bir mobilya beşik aldım o zaman heves ettim ama keşke daha küçük bisey alsaydım
Anneyim26 Hicretelzem hiç ugraşamam öyle şeylerle çünkü olandan hiçbişeye fırsatım yok. İkinci çocuguma nasip olur belki dursun şimdilik
Zeynepli1234 MetehaninAnnesii 170 tlye aldığım anne yanı beşik iyiki almışım ben nerdeysem beşiğide oraya götürüyorum kızım gözümün önünde oluyor
Annesivekizi En iyi ki almışım dediğim çok var ama şu an uyku tulumu❤️ Keşke almasaydım dediğim sadece travel sistem bebek arabası başka yok
GokceT kenanihal2020 Bipslerin 0-3 ayı bile çok büyük kızım ememiyor boşa aldım 🤷🏽♀️ 3 aylık olduk veriyorum yine istemiyor 😏
Azraeva Ysrertas Ya doktora sordum ben hiç sevmiyorum dedi ışıklı sesli hiçbir oyuncağı. Sürekli kullanım otizmi tetikliyormuş allah korusun
kenanihal2020 GokceT anladım benim kızım da birtek onu emiyor😊 birkaç tane emzik denedikten sonra bibs i yorumları okuyarak almıştım;)
ephy Azraeva ışıklı dönencenin zararı neymiş? Birde 4moms pişmanlığım demişsiniz benim de iyi kim🙏🏻 Bebeğim büyüdükçe daha da keyif almaya başladı, sizinki neden sevmedi 4momsı?