MetehaninAnnesii
İyi ki almışım
- Dönence , bizde en kurtarıcısı oldu , ışıklı değil sadece sesli ve dönüyor . Sandalyeye takıp salonda gün içinde kullanıyorum ,şehir dışına gittiğimiz zaman götürüyorum .İlk doğduğu haftadan itibaren bir sürü eşyası var ama 5ay geçti en çok oyalandığı aktivite bu oldu
-Reflü yatağı 3,5 ay kullandık içine sığsa hala kullanırdım
-Mustela bakım yağı ve yüz kremi çok memnunum . Yüz krem kokusu muhteşem
Yandan çıtçıtlı zıbınlar. Kafadan geçirmeli zıbınları hiç sevmiyor giymeyi , yandan çıtçıtlı olanlar çok rahat oluyor . Özellikle h&m de satılanları tavsiye ederim . Ayaklı tulumları da çok kullanıyorum çoraptan rahatsız olduğundan en rahatı oluyor
Lansinoh süt sağma makinası , çok kullandım artık sütüm azaldı pek kullanmıyorum . Mastit olduğum zamanlar özellikle beni çok kurtardı o sayede sağarak iyileştim .Fotoğrafçı oldugumdan ara da çekimlerim oluyorsun hep süt sağdım bıraktım .
Oyun halısı, orta derece ilgilendi bizim ki ,çok aşırı da sevdi diyemem
-Led ışıklar . 5 aylık olduk hala led ışıklara çok meraklı özellikle altını alırken açıyorum çok severek izliyor .Hatta trendiyle dan birde böyle ışık saçan yuvarlak bişey aldım ,akşamları onu açınca evin tavanı duvarlar rengarenk ışıklar yanıp sönüyor çok seviyor .Biz de kim görse bebeğine alıyor çok da ucuzdu merak edene atarım .
KEŞKE ALMASAYDIM
-E bebek den ,büyüyen anne bebek çantası . Görüntüye bi an aldandım zamanı geçmişti geri veremedim, önde biberon koyma gözü yok onun yerine açılıp bebek yatağı olma yeri var iki Defa ancak kullandım çok gereksiz . Demirleri var hem ağırlık yapıyor bende ön göze biberon cüzdan falan koymak dağa iyi olurdu
-Her gördüğüm beğendiğim ayakkabıyı almıştım . Bebek yürümeden hiç gerek yokmuş o kadar çok almama gereksizmiş.Dolapta onlara özel bölüm bile özel olarak yaptrdım görüntü hoş ama kullanma olarak gereksiz
-Etekli Elbise , yürümeye başlamadan önce etekli elbise çok kullanışlı olmuyormus . Çok fazla etekli elbisesi var kızımın daha 5 aylık bazısını hiç giydirmeden küçük geldi . Altı şortlu veya kilot şeklinde olan elbise tarzı takımlar bebeklere daha kullanışlı oluyormus