merlin_hypatia MetehaninAnnesii bebevo telsiz iyiki almışım kanguru keşke almasaydım dediğim bir kere bile kullanamadım
Zehzehzeh MetehaninAnnesii iyi ki aldığım teknolojik urun canim robot supurgem , keşke almasaydim dediğim o kadar şey var ki en basta kızıma besik almasam olurmuş.
bktss minnakleblebi benimde fazla tazyikli akiyor, o yuzden hep sağıyorum tazyigi ve ön süt gitsin diye, sonra emziriyorum
Hepimom caglaras bende de var carters tulum 2 tane ama sanirim terliyor onda. Oda isisi 23 derece ama bilemedim. Torba tulum lazim bize. Varsa oneriniz olumlu/olumsuz alirim. Tesekkurler😊
caglaras Hepimom ben de yok woolnut ve ergopouch seviyor insanlar. Nazlı Altaç var instagramdan bakın iyi bir anne ben çok beğeniyorum o tulumla alakalı storyler sabitlemiş olabilir ergopouch kullanıyordu o da. 🌸
Nefesinannesii sifaalzoubi bime geliyor arada ondan almıştım ama marka farketmez modeller hep ayni tavsiye ederim çok kullanışlı
Mclk Emzirme yastığı, lansinoh 2 li pompa, tahteravalli marka anne yanı beşik, joie park yatak, hamak iyiki almışım🧡 joie litetrax4 bebek arabası, owli kundak uyku tulumu, sophie diş kaşıyıcı olmasa da olurmuş
Mclk Yeditepe benim ki tahtaydı çok gıcırdadı tavsiye edemicem markasını trendyolda aramaya kiwi hamak yazın sanki kaliteli bi modele benziyo. Özellikle gazlı bebekler hamağı çok seviyor
hypatia Pembisgunes ömrü sadece 6 ay. Sonrası için tekrar park yatak almam gerekti 2 kere alışveriş yapmış oldum
Girlsmomnisa Merhaba anneeler 4 aylık bir kızım var ve gece uyurken üzerini açmaya basladı uylu tulumu araştırıyorum kullanıp memnun kaldıklarınızı merak ettim nedir acaba 😍
Miloska23 9-12 ay çoraplar. Hepsini normal aldim keske kaymaz taban alsaymisim. Şimdi bi suru çorap oldu. Kayan ve kaymayan 😅😆
Aslmra80 MetehaninAnnesii iyiki aldığım oyun parkurlu beşik keşke almasaydım dediğim 8 tane emzik birini bile almadı artı alt açma
Sevo90 Müslin battaniye avent elektrikli sağma Makinesi emzirme yastığı anne yanı beşiği reflü yatağı iyi ki almışım keşke almasaymışım dediğim bir şey yok gereksiz bir şey almadım araştırıp aldım
Elvin_idil06 MetehaninAnnesii kesinlikle mochi pompa cok pismanim..sutu cok olanlara iyidir belki ama benm gibi sutu az olanlar resmen 110 tlyi cope atio
Berenimm İyi geceler tatliş anneler size bir şey sormak istiyorum. Kızım için oto koltuğu almayı düşünüyordum ama hareketli olduğu için vaz geçtim. Sizce gerekli mi almalı mıyım. Yorumları okuyordum genellikle çoğu çocukları durmadıkları için satmayı düşünüyorlardı bende kararsız kaldım.
Aras-ve-annesi MetehaninAnnesii keşke almasaydım dediğim oyun halısı hiç sevmedi😁 özellikle şimdilik alma napacak en kadar bebek bu kadar büyüğünü demelerine rağmen büyüyen beşik iyiki almışım 👍kesinlikle iyiki hamak beşikte almışım bebeğim çok gazlıydı ve hamak beşikte sakinleşiyordu👍 Tavandan aşılı salıncaakkkk ahh canım salıncak iyili almışım bebeğim orda hem çok uyuyor hemde oraya koyup tüm ev işlerimi yapabiliyorum bebeğim orda çok eğleniyor ve iyikiii canım bitanem Biricik telsizlerim i de almışım ❣ oh ne çok oldu 😁
mehmethamza_7106 MetehaninAnnesii cesit çeşit emzik, chicco biberon,puset almasaydim keşke. emzik hic emmedi ve cok az da biberondan mama takviyesi yaptim. hic kullanamadik gibi bişey oldu. iyi ki aldiklarim silikon mama kaşığı , park beşiği, chicco sulugumuz🤗
mathematician MetehaninAnnesii Fisher price 3 in 1 salıncak, sepet beşik, avent biberon seti iyi ki almışım🥰 çok fazla yenidoğan ve 3 ay kıyafet özellikle elbiseler keşke almasaydım, giydiremeden büyüdü kızım 😊