Merve6475 5 aylık ikizlerim var gün icerisinde 1-2 kez anca emiyorlar bende artık süt sağıyorum onlar için sorum şu süt sağan anneler günde kaç kere sütlerini sağıyorlar??
Asyah- Merve6475 sagmak gwrerekıyor canım ıkı saatte bir ama sagılmıyor tabi ben yapamıyorum sahsen anca sabah oglen ıkındı ve aksam sagıyorum oda bazen aksıyo tabı sütüm azaldı emmiyor gunduz gece de bir kere emiyor
ZeynepCakir Merve6475 2buçuk 3saatte bir sağarsanız yani gğnde 6/7kez yeterlidşe. Düzenli sağarsanızzaten asla sütünüz azalmaz. Normal 5aylık bebekler 4/5saattebi acıkırlar zaten. 4saattebi sağarsanız sütünüz daha bol gelicektir. İkiz bebek olduğu için yeterli olur umarım.
SertapHilal 2 saatte bir sağmalısın yoksa sütün azalır. Vakit buldukça sağ ki sütün artsın çünkü göğüs boşaldıkça yenisini üretir ne kadar sık sağarsan o kadar iyi olur senin için
Merve6475 SertapHilal günde 6 kere falan sağmış oluyorum 3 saatte bir sağıyorum gece kalkıp sağmıyorum bazen emiyorlar gece bide işede basladım iznim bitti ordada sağmam zor gibi iste günde 6 kere anca ediyo
Pnrmus Normalde emziriyor gibi iki saatte yada uc saatte bir sagilmasi gerekiyor diyorlar. Tabi bebelerle yapabilirsen
Merve6475 Pnrmus 3 saatte bir ayarlıyorum gündüzleri işte degilken gece kalkıp sağamıyorum calısıyorum cünkü anca gece uyuyabiliyom ikisiyle uyumak denirse ☹️
Merve6475 Asyah- benimde 6 kere ediyo toplamda daha fazlası olmuyo calısıyorum bide 3 saatte bir olarak ayarlıyorum gece de özelikle kalkıp sağamıyorum acıkcası ☹️
Merve6475 Deletedmom0099 hımm ne güzel benim hep çok bi sütüm olmadı zaten ama emmeleri azalınca azaldı tabi süt toparlamaya calısıyorum sağmakla takviye çaylarla bakalım gece kalkıp sağıyo musun peki ? Ben toplam 6 kez sağmıs oluyorum gündüz 3 saatte bir olarak ayarlıyorum çalışırken sağamıyorum cünkü
Asyah- Merve6475 bende oyle canım zaten yeterli dinlenemeyıncede süt olmuyor sagmak gerçekten zor kendimize vakit bulamıyoruzki dogru duzgun .benımde cok azaldı zaten bır damlası bıle yeter diye sagabılxegım zamanları atlamamaya calısıyorum okadar
Merve6475 ZeynepCakir aynen günde 6 kereye denk geliyo işteyken sağabilsem 7 eder de sağamıcam sanırım Allahtan 8 de gidip 12 de geliyorum inşallah ya kesilmesinde sütüm sağarım ne yapayım