SinyorinA sariKizim_akKizim buharda hasladim tadina baktirdim daha once yakin zamandada corba yapmayi dusunuyorum
Flamingom sariKizim_akKizim balkabağı sinkonta yapabilirsiniz. Bebeğe uygun şekilde soğan sarımsak kırmızı biber balkabağı o kadar. Yada fırınlayın zeytinyağ ile verin ben blw yapmıştım siz kendinize göre verebilirsiniz☺️
Deletedmom5284 Muhendis_anne1 örnek verdim canım benim kızım daha küçük ☺️ +1 yaş için oldugunu biliyorum 💜💖
attbianne sariKizim_akKizim zeytinyağında 1 tatlı kaşığı unu kavurup kabağı pişiriyorum o şekilde çorba yapıyorum
Deletedmom54 sariKizim_akKizim ben çorba olarak yapıyorum hem tadı tatlı olduğu için güzel yiyor.bi dilim balkabağı,patates,havuç çok az pirinç koyup suda haşlıyorum.sonra blendar yapıyorum
Balbocegi sariKizim_akKizim merhabalar. Ben bal kabağından kek yapıyorum. Mercimek / tarhana çorbasının içine bir parça atıyorum. Ve patates gibi ince dilimleyip, biraz baharat, bir kaşıkta z yağ üzerinde gezidirip fırınlıyorum. Eline verip yediriyorum
1ogrencianne sariKizim_akKizim Çorbasını yapabilirsiniz. Balkabagı, havuç, patates, soğan, sarımsak üzerine kemik suyu ya da su koyup kaynatın. Blenderdan geçirin güzel oluyor. Köftesini de yapabilirsiniz o da çok iyi oluyor. Biz bile yiyoruz https://www.nefisyemektarifleri.com/bal-kabagi-koftesi-7890951/ Tarif eklemiştim buraya ☺️
CemreKerem35 sariKizim_akKizim balkabağı soğan ve sarımsağı (isteğe göre patates ya da pirinçte koyabilirsiniz.) Rendeleyin ve üstüne su ekleyin . Piştikten sonra blendirdan geçirin . Çorbası güzel oluyor .