Zehraeymenn Bebeğime ek gıdaya başladım bebekler için avakadonun çok faydası olduğu için vermek istiyorum bebişlerine veren arkadaşlar nasıl neyle birlikde veriyorsunuz önerilerinizin merak ediyorum
annekuzusuuuu Zehraeymenn Ceviz muz labne ve avakado tadıda miss yumurta sarısıda koyabilirsin kahvaltıda yumurtayla veriyorum ara öğünlerde yazdığım gibi yumurtasız
iremceren Zehraeymenn tek tadımını yaptıktan sonra, muzla çok sevdi bnm kızım. Omlet olarak denedim o da bu aralar favori oldu yumuşak oluyo, zeytinyağ ve ceviz ekleyerek verebilirsiniz, pankek yapabilirsiniz yine başka meyvelerle bebek keki de olabilri
Mom013 Hergün veriyorum. Sabah kahvaltısına katıyorum mutlaka avakodo katar ve ceviz rendelerim kahvaltısına
Bnbalkan Zehraeymenn muz yoğurt karadut özü bazen sadece yoğurt ile veriyorum ama şade bile yiyor tuhaf her şeyi sevmez ama bunu seviyor
Miray00 Zehraeymenn 6 ayından beri kahvaltıda veriyorum yarısını genelde siyah avokado bulursak ondan alıyoruz tadı daha güzel. Hiçbirşeyle karıştırıyorum tek veriyorum bazen çok nadir üzerine keçiboynuzu pekmezi koyuyorum.