Asilinannesiiiii Bu gaz damlasını doktor tavsiyesi üzerine aldık bir haftadir kullanıyoruz çok da iyi geldi. Fakat bı yerlerde okuduğum kadarıyla içerinde zararlı bir madde varmış. Bu konuda bilgisi olan ya da doktorundan böyle bir şey duyan var mı?
mnnakanne Asilinannesiiiii bende kullandım yeni bıraktım artık kullanmıyorum ama hiç duymadım daha önce böyle bişey
Derineda Asilinannesiiiii bende kullandim bundan cok ise yariyor zararli maddeyi de duymadim hic valla
Sadiyealp Asilinannesiiiii 6 ay kullandım hiç duymadım canım ve bı zararı da olmadı ve günde 30 damlayı geçmesin demişti doktor 3 kez 10 ar damla veriyodum
Prensesannesi21 Asilinannesiiiii Ben sabah 7 akşam 7 damla veriyorum ☺️ 15 damla verenler de varmış ama doktorunuza göre gidin isterseniz ☺️ Kızım 1 aylık ise yarıyor ona da çok şükür zararlı madde varsa da var yani bu zamanda hangi ürün ne kadar güvenilir olabilir ki? Mecbur vercez
Asilinannesiiiii mnnakanne içinde sodyum benzoat varmış. Bebeğiniz ne kadarlik oldu da bıraktınız? Bir de kullanırken günde kaç kere kaç damla kullaniyordunuz
Asilinannesiiiii Derineda içinde sodyum benzoat varmış . Bikac yerde okudum. Emin olamadım biraksam mi acaba? Bir haftadır da damla sayesindr rahatlamıştık
Derineda Asilinannesiiiii her ilacta biseyler illaki vardir rahatlamissa çocuk kafaniza gore birakmayin derim
mnnakanne Asilinannesiiiii 4 aylık olcaz 5 gün sonra 3 gündür vermiyorum günde 4 damla kulkandım 2 sabah 2 akşam doktor öyle demişti
Asilinannesiiiii mnnakanne doktor da bana sabah on akşam on damla damlat dedi. İki damla yeterki geldi mi size ben de azaltayim bari. Veriyorum ama içim hiç rahat değil
Anasinifci Asilinannesiiiii biz günde 4 kere 15er damla verdik. 5.ayda bıraktık. Zarar yarar ilişkisine göre karar verin
mnnakanne Asilinannesiiiii aynen baya rahatlatıyodu vermedigim zamn cok rahatsız oluyodu gazını çıkaramıyodu ama artık vermiyorum daha çok rahatladık şükür
Prensesannesi21 Asilinannesiiiii Ben sabah 7 akşam 7 damla veriyorum ☺️ 15 damla verenler de varmış ama doktorunuza göre gidin isterseniz ☺️ Kızım 1 aylık ise yarıyor ona da çok şükür zararlı madde varsa da var yani bu zamanda hangi ürün ne kadar güvenilir olabilir ki? Mecbur vercez
Mrvlshn55_ Asilinannesiiiii hiç duymadım tam tersi bitkisel olduğunu duydum çokta iyi geldi oğluma kolikti 3 ayda bütün gaz problemimiz bitti
bukisss Kızlar damlayı kullanırken saatine önem verdiniz mi yani hep ayni saatlerde verilirse daha yararlı olacağını duymuştum bende o damlayı kullanıyorum gayet memnunum 3 aylığız ikinci şişene gectik.
Asilinannesiiiii bukisss ben rastgele veriyorum hatta önce sabah öğlen akşam beşer damla veriyordum şimdi sabah akşam veriyorum. Eğer fayda görürsem günde ikiye indirmeye caliscam
Asilinannesiiiii bukisss evet canım. Doktor sabah on akşam on demişti. Eczacı günde üç kere beş damla ver dedi. İlk öyle yaptım sonra sabah beş akşam beş veriyorum.