Kahvegerek Bebeğim 3 aylık sadece mama ile besleniyor. Gece 5 gibi uyur öğlen 2-4 arası uyanık sonra yine uyuyup akşam 8 gibi kalkar 12ye kadar oyun oynarız bi saat falan uyur kalkar ve 5 te tekrar uyur 😳 düzeni hep böyle anormal mi sizce
Esrakuzey Kahvegerek gece gündüzü karıştırmış gibi gündüz o kadar uyuması bence iyi değil sonra çok zorlanırsınız
EzgiDuru Kahvegerek gunduz uyanik tutmaya çalışın cunku buyume hormonu gece salgilaniyor gece uykusu cok onemli
Kahvegerek [bilinmeyen] uykusundan uyandırmayı kaç kere denedim çığlık çığlığa morarana kadar ağlıyor
Esrakuzey Kahvegerek kuzenimin çocuğu 1yaşını geçti hala düzelmedi uykusu gündüz hiç birşey yapamıyor bir yere gdemiyor misafir çağıramıyor iki gn çok ağlasın ama düzene sokun bnce değişmiyorlar çnkü büyüyünce daha zor
ayis Kahvegerek Bildiğim kadarıyla bu aylarda 10-11 saate uykunun çıkması normalmiş ama yatma saatleri çok tersmiş..
yilmaysel Kahvegerek bebeklerin büyüme hormonu 22:00 - 02:00 arası salınıyor ve bu saattlerde bebeğin derin uykuda olması gerekiyor. Uyku saatleri tam tersi olmuş. Gelişimi ve sizin de sağlığınız açısından normal saatlerde uyumalı. Gece 5te yatmak sizi de yoruyordur muhakkak. Ayrıca büyüme hormonu karanlığı sever. Odanın zifiri karanlık olması gerekiyor. Aşağıda bi yazı paylaştım. Uzmanlar bu şekilde söylüyor. Ben de bu şekilde olması için çabalıyorum http://www.cocugumbuyuyor.com/page.asp?p=3&c=1&n=125