Efeninannesi12 Kızlar biberonları yıkamak için ne kullanıyornz deterjan olarak bulaşk makınem yok elimde yıkıyorm kaynar suyla ama hijyenik gelmiyo zor oluyo bide
[silindi] Efeninannesi12 Ben ebebekten baby&me emzik ve biberon temizleyici aldım. Haftada 2 gün geceden kaynar suya biraz damlatıp köpürtüyorum öyle sabaha kadar kalıyo. Birde biberon fırçasıyla her kullanımdan sonra sıcak suyla fırçalıyorum.
BetBatu Efeninannesi12 e bebekte ‘baby me’ emzik ve biberon temizleyici var ben ondan kullanıyorum. Bir damla damlatmanız yeterli oluyor ☺️
1850 Efeninannesi12 green clean baby nin biberon ve emzık temızleyıcısı var. Kımyasal içermiyor onu aldım ben . Tavsıye ederım
Efeninannesi12 Kahvegerek ben her kullanım sonrası yıkıyorm kaynar suyla temizmiş gibi gelmio bişeylerle köpürtsem daha temizvolcak gibi gelio :))
Kahvegerek Efeninannesi12 deterjan kullanmamız gerek diye biliyorum banyo da güzel köpürüyor diye jonhsn baby ile yıkadım alerji oldu köpürtmeye karşıyım 😅
Gecesmom Birçok marka denedim organikler dahil, en iyisi en gıcır gıcır yapanı temizleyeni kesinlikle baby&me. Ve çok bereketli bitmiyor kesinlikle. 4 al 3 öde kutusu vardı geçen ondan aldım bizi 1-2 sene götürür heralde dedim 😂
Sulegorkem Efeninannesi12 baybe&me nin likit biberon temizliycisi var onu kullanıyorum sonra içine kaynar su dolduruyorum