Bebitom_3 Mamas&Papas Ocarro Jewel Bebek Arabası Ve KRAFT Sharp XB Travel Sistem Bebek Arabası - Siyah İki arabayıda beğendim bu modelleri kullanan var mı? Fikirlerimizi bekliyorum
Woody Bebitom_3 travel sistem arıyorsanız pegborego book 51 öneririm. Hep puseti çok güvenli diğer markalara göre, hem de mamas papaslar kadar hantal değil. Mamas papas kullanan arkadaşım bizimkinin hafifliği görünce çok pişman oldu
Sema123- Bebitom_3 modelleri kulanmadım bende kraft lima aldım tek elle kapanması çok önemli acil durumda tek basına çıktığında dışarı zorlanmaman lazım benim aldığımda bu özellik var sende bu özelliği olanları tercih et bence canım
Mom9 Bebitom_3 mamas papas ocarro kullanıyorum 1.5senedir.çok çok memnunum 10 çocuk büyütür 😅 ama tek çocuk düşünüyosanız kabin tipi alın derim. Bende şuan satıyorum bastona geçicem daha çocuk düşünmediğim için 😊
Bebitom_3 Woody o markaya da bir bakıyım ben sadece e bebekte olanlar arasında baktım sizinki hangi model önemli olan kullanımı kolay olsun bazı arabalar heryerde yürümüyor
Bebitom_3 Sema123- Kraftın arabasını çok beğendim ama nedense satıcı pek önermedi onu alacağınıza jole diye bi marka var onu alın dedi ben de bi sorayım dedim
Woody Bebitom_3 Beb hamileyken bile kapatıp açıp bagaja koyabiliyordum. Şu an hem puseti hem diğer kısmı 3 4 kat taşıyabilşyorum. Benim için en önemli olanı oto koltugu olarak kullanıldıgı için pusetin gğvenliğiydi. En güvenli pusetlerden. Ayrıca en hafiflerden. En hafif puset maxi cosi. Onla bunun arasında 300 gr fark var. İçine çocuk da girinxe taşıması zorlaştıgından önemli https://www.hepsiburada.com/peg-perego-book-51-sportivo-jet-travel-sistem-bebek-arabasi-p-HBV00000AQUEA?magaza=cocukicinhersey
Sema123- Bebitom_3 hepsi birbirini kötülüyor emin ol çok gezdim hamile olduğumu öğrendiğim anda başladım araştırmaya ve mağazalara gidip detaylı bilgi almaya kişiden kişiye değişiyor beğeni