Ozge-omer Ilkem biz 5. Ayda başlamıştık kucak desteği ile yastık desteği ile ama tam dik değildi şimdi 6.5 aylık desteksiz oturabilyor 🥳🙏 bide emeklemeye başlasa 😂
Addie487 Ilkem yani ben belinin ağrıdığını düşünmüyorum ama bizim ki 10 kilo yani. Oturtmayı geçtim şimdide ayakta durmak istiyor sürekli yoruyor insanı 😅
Pnrmus Bebegim 4ay 5 gunluk gecen persembe doktordaydik pusette ozellikle kalkmaya calistigini oturmaya calistigini soyledim . oturtayimmi diye sordugumda cok erken oldugunu oturma eylemini gerceklestirmek icin once yatarken saga sola yuz ustu donmeyi basarmasi gerektigini sirt ve boyun kaslari guclenmeden kesinlikle onermiyorum dedi. O yuzden bizde oturtma sevdasindan bu ayda vazgectik. Bilginize kizlar yinede siz bilirsiniz
DenizOzlem Ilkem doktorumuzun tavsiyesiyle 4.5 ay civarında destekli oturtmaya başlamıştık, ama sadece kucağımızda, şimdi 5 aylık, yeni yeni yastıklarla ya da oturma minderiyle destekli bir şekilde oturtuyoruz
esgokoy Ilkem bu tip konularda kızımın doktoru zamanına kızın karar verecek o belli eder hareketleriyle dio bende kızıma fırsat tanıyorum yapabilirse yaptırıyorum
Ilkem esgokoy benim oğlum da kucakta felan oturuyor Babasi koltuğa koydugundada oturuyor bilemiyorum aklım çok karşıtı
aysenur_58 Ilkem kızım 3 aylık olmasına 2 gün var ben uzun süreli olmicak şekilde kısa kisabazen oturtuyorum
Nisa0965 Ilkem 6 ay 18 günlük olduk bir iki gündür tam oturuyor hala da arkasına baktı mı düşüyor seninki erken daha canım ama belli de olmuyor her bebeğe göre değişiyor aslında illa oturtunca oturmuyor omurgasının ve kaslarının gelişmişliğine de bağlı ❤️
Ayseklc06 Ilkem canım bizdede aynı durum vardı doktor asla iskeleti hazır değil ,6.ayda dedi..kucağınızda tutacaksınız dedi