Perahsen Kızım 6 ay 4 günlük çok kötü öksürüyor öksürüğünün geçmesi için ne yapabilirim yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler
kuzeyto Perahsen canim oksuruk benim bildigim onemli, oyalanmadan doktora gotur istersen, ilerlemeden mudahele edin. Bana doktorum bi oksurukten bi de atesten kork, gerisine panik yapma demisti
Asafim Benimde bebeğim beş buçuk aylık dört gün önce hafif öksürükle başladı doktorumuza gittimizdde akciğer filmi çekildi ve biraz enfeksiyon var artmadan önlem alalım dedi şimdi ilaç ve buhar kullanıyoruz ama oksurugumuz hala devam ediyor rabbim herkesin evladına şifa versin onlar oksurdukce bizim icimiz parçalanıyor 😪
Perahsen Asafim ben on gün boyunca antibiyotik kullandım ama öksürük yeni başladı üç gün önce kontrole gittik temizdi herşey öksürük biranda neden başladı bilmiyorum
Dlbrkckkya Annesi zaman kaybetmeden doktora götürün mutlaka 6 aylık oğlumda da 10 gün önce hafif öksürükle başladı doktorumuz salgın var ve çok hassas oldukları için mikrop kapmış dedi. Antibiyotik ve ventolin hava kullandık. Çok şükür şimdi ilaç kullanmıyoruz ama hala öksürük devam ediyor. Evde elma kabuğunu kalın soyup kaynatıp verdim, pekmezi az bi tereyağda ısıtıp verdim, okaliptüs yağı ile göğsüne masaj yaptım ama dediğim gibi ilaç kullanmadan atlatamadık. Umarım sizin miniğin o kadar ilerlememiştir. Ama malum ortalık da yaygın bi virüs var Allah şifa versin tüm bebeklere🧿❤️
Annnisshhh Benim bebeğim de dört gündür öksürüyor doktora götürdük serum fizyolojik verdi antibiyotik vermedi ama geçer mi bilmiyorum
Yusufasafinannesi Benmdeeee bebeğim de öksürük vardır😦😭😭😭 iki kere üst üst götürdüm cigere inmemis nezle başlangıci diyor gönderiyor bişey vermediler sadece dün gittiğim burun spreyi ve serum fizyolojik verdi 5 aylık oğlum Dr de küçük olduğu için ilaç yazsmayz dedi ama ben önlem almak için götürüyorum iyice ilerleyencemi ilaç yazcklr ya 🤔😠günlerdir çok moralim bozuk ya
Umk2018 Yusufasafinannesi öksürüğe serum fizloyoji hiç bir etki etmez ki doktor iki dakka bakıyor tamam insanın içi gidiyor çağresizce çocuklarımız yüzümüze bakıyor. Daha mı kötü olsunlar. Ihlamurla kuşburnuda ver benim 3 aylık 6 şeker kaşığı içiyorum çok iyi geldi
Yusufasafinannesi Bitkisel bişey yada ne biliyim ne iyi gelir ki bilen yokmu lütfen yardmlasslim Ve tüm annelere geçmiş olsun bebisleere kuzulara allhdan şifa istyorumm ins
Umk2018 Yusufasafinannesi kuşburnu hazır değil aktarlarda var taneli kaynat altını kapatınca ıhlamur at ilk açık reng olur ikinci kaynatma da mis gibi olur sende iç bebeğinde içsin