Yasemin_06 Kizlar 13.5 aylkk oglum kislik bot almak istiyorum ama ne onerirsiniz su ve soguk gecirmeyen su indirimler bitmeden almak istiyorum
Mom091 Yasemin_06 igor ve h&mden aldım. İgor yağmur çizmesi. H&minki içi yünlü kışlık bot. Gayet kullanışlı ikisi de😊
Yasemin_06 Mom091 igorun cizme gibi oluyir demi oylr bi ayakkabiyla yutuyemrdi denedimde ama h m ye bakiyim bende
MayneymisAltintop Bebeğiniz kücük. Benim kızım o ayalrdayken zaradan almıştım bot. Ama bileğini rahatsız etti hiç giymedi. Benm tavsiyem nasılsa yağmurda çamurda yollarda olmayacak. O yüzden sağlam bir spor ayakkabı alırsanız daha memnun kalırsınız
Yasemin_06 MayneymisAltintop ya disari cikiyiruz benimki yutumeyi kosmayi cok seviyo ayaklarida usumesin istiyotum.o yuzden suya felan olurda basarsa ayaklari islanmasin diye
Yasemin_06 Kizlar hm baktim yok bot tukenmis igor giyemiyoruz malesef vicco da bulamadim su gecirmez sicak.tutacak bi ayakkabi baska fikri olan varsa lutfen onerebilirmi
Yasemin_06 hirasu cnm viccoda bulamafim ben bot varda sugeciyomus onlarda yoosa ilk tercihim kesinlikle vocco olurdu benimde
Melekler Yasemin_06 Zaten canım yağmur altında yürümeyecekler yağmurlu hava da da kucağımıza alıp arabaya binip iniyoruz hemen 60 tl ye aldım canım grili pembeli su geçirmez yani yeri bez değil öyle güzel bence bak