gglsrnarslan Kızlar bebeklerinize dalin veya herhangi bir yumuşatıcı kullanıyor musunuz yada ne zaman kullanmaya başladınız ?🌸
YasemiNYagmur1 gglsrnarslan vernel max kullanıyorum hassas ciltler ve alerjik ciltler için olanı doğduğundan beri çok da güzel kokuyor
Mom091 gglsrnarslan kullanmadığım zaman çok sert oluyor çamaşırları o yüzden kullanıyorum. Hemen hemen hepsini denedim. Dalin çok güzel. Bu sefer unibabynin aldım değişiklik olsun diye. O da güzel. Ebebeğin kendi yumuşatıcısı da güzel. Hepsini de tavsiye ederim😊
Canneda gglsrnarslan Green clean kullanıyorum kokusuda hafif ve güzel doğal içerikli diye denemek için almıştım memnunum şu an için bi sıkıntı yok
Mervea gglsrnarslan yumuşatıcı kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum grean clean dererjanı kullanıyorum çift durulama yapıyorum kıyafetlerini
Skoc gglsrnarslan Ben yumuşatıcı kullanmıyorum bence gerek yok.Green clean sıvı deterjan ve dalin granül sabun kullanıyorum memnunum
Giraysmom20 gglsrnarslan ben abc’nin bebek yumuşatıcısını kullanıyorum çok güzel herhangi bir sorun olmadı
gglsrnarslan Ef24 bende şuan sadece dalin granül sabun kullanıyorum ama özendim bir an yumuşatıcıya 😀