bitanem123 Muhammedensar 2 bucuk ayıma kadar ysptım hareketlenince uyandıgı zaman acmış oluyodu ama yarım kundak yapıyodum şimdi rahat rahat yatıyo kundak yapmayı denedim hareket edemeyince uyandırdı kendını bende yapmadım ondan sonra 😊
Mertelisa Muhammedensar benim bebeğimde 3aylık kundak yapınca daha uzun uyuyor kendide alıştı şimdi kundaksız salladığımda uyumuyor bazen sürekli eli kolu hareket halinde 😊
duygukoc Elifefeibrahim 2 aylık doğduğundan beri çok sıkmadan yapıyorum erkek bebek olunca bacakları ayrık olmasın diye bacaklarını sıkıyorum kundaklarken
Elifefeibrahim duygukoc ben komple yapıyorum da bana da bacaklari carpik olmasin ayagini sar diyorlar da bilmiyorum ya
Umay_ Muhammedensar bacakları boşta kalacak şekilde yaptım ben. Bacakların da sıkılması sakıncalı kalça cikikligi olabiliyormuş. Sadece kolları sararak yapıyordum. 3 ay yaptım. 3. Ayda ellerini keşfetti, hareketlenmeye başladı. Bıraktım 😊
Muhammedensar Ben 1 aydan snra bırakmıştım ama bu ara çok sıçrıyor 3 ay 18 günlük sizce yapmalı mıyım zararı olurmu
Beybiko-2020 Muhammedensar 2 ay 12 günlük olduk biz de başlarda çok yapmıyorduk ama 20 günden sonra filan yarım kundak yapmaya başladım çok sıkmadan ayaklar serbest olacak şekilde daha rahat uyuyor elleri serbest olunca yüzüne çok kötürüyor özellikle son zamanlarda.
Sema123- Tam 1 aylık olduk bu gün her uykuda özellikle gece kundak yapınca sinirleniyor bazen kızım ama alısması lazım yoksa çok uyandırıyor kendisini
Totisinannesi Bizde tam 1 aylik olduk ama kundak yapinca cigligi basiyor. Oyuzden yapamiyorum. Elleri hep serbest. E ustune birde kolik olunca yeterki uyusunda serbest kalsin diyorum. Acaba yapsam mi alisir mi bilemiyorum acikcasi 😧
Prensesminik42 Totisinannesi basta aglıyorlar sonra alısıyor gevsek şekilde yapabilrsin benimkide öyleydi zamnla alıstı suan 6aylık 😇
Ef24 1 aylık olduk bacakları boşta kalacak şekilde yarım kundak yapıyorum sadece kollarını. yoksa elleriyle kendini uyandırıyor sıçrıyor korkuyor uykusunda