HandeSs Emzirirken nelere dikkat ediyorsunuz yani neleriyemiyorsunuz mesela ben bir yerse okudum sogan brokoli pirasa lahana karnibahar kabak sutun tadini degstiriyor yaziyordu o gunden beri yemiyorum sizlerin varmi ozellikle yemediginiz bir sey ??
Prensesannesi21 HandeSs valla ben hiç birseyi takmıyorum gazlı içecek cafein işlenmiş gıdalardan uzağım onun dışında herşey yiyorumn
Anne80 HandeSs vala bende yicek bişey bulamıyorum hemen hemen her sey gaz yapıyo gecen lahana sarması yiyecektım gaz yapıyo diye yiyemedim. Onun dısında ssrımsak cok severdm süt yapıyomuş ama sütün tadı değişebilirmiş diyr onu da yemez oldm🙈
Wolverine HandeSs ilk 3 ay gaz yapmaması için bakliyat falan yemedim şimdilerde de tatlı hamur işi vs yemiyorum kilo almamak için. Onun dışında herşeyi yoyorum.
urazinannesiii HandeSs inan ki bende şaşırdım ne yiyip ne yemeyeceğimi 🤦♀️ o gaz yapacak bu gaz yapacak diye vitaminli şeyler yiyemiyorum
HandeSs Prensesannesi21 Ya ne guzel oglumunbise sut alerjisi var heraey kisitlibaEn oturup sadece ekmek yiyorum yiyecek hic bir sey bulamiyirum ya
Wolverine urazinannesiii kaç aylık bebeğin? Vitaminsiz kalmayın heleki şu dönemde. Ben de ilk 3 ay dikkat ettim gaz yapmasın diye ama bebeğin gazliysa yediklerinden alacağı gaz en az seviyede bunu kimyonla cozebilirsin. Bol kimyonlu yersen hem gaz olmaz hem de demir vitamini almış olursun
HandeSs urazinannesiii Ben mercek kurufasulye ve nohut disindapek gaz olayina takilmiyorum ama sutun tadini degisitirir dusuncesi korkutuyor emmezse diye
urazinannesiii HandeSs hep bir ihtimal çıkıyor işte insanın karşısına bu da kötü oluyor. Bulgur pilavı süt yapar diyorlar ama gaz da yapar diyor bazıları
kubra71 HandeSs yiyeceklerinin üzerine kimyon ek gaz yapmaz herşeye gaz yapar diyorlar o zaman birşey yemiyecekmiyiz 🤭
Eymenncik Herşeyi yiyorum canimin istedigi bebegim gazli bi bebek dikkat edincede gazli etmeyincede gazli en azindan vitaminini alir diye dusunuyorum baklagillerede kimyon dokuyorum. Zaten canimin istedigi biseyi yemeyince sutum azaliyo bunuda deneyimledim 😂
Deletedmom98 HandeSs her hafta kabak yerim süt yapar içine alma hiç hersey ye gazlı seyler hariç cok canın isterse kimyonla ye mutlaka hergün kimyon çayı iç gazını alır süt için rezene içiyorum gene her aksam hemde bebeğede veriyorum güzel uyuyoruz 🧿
Deletedmom98 Deletedmom98 soğanda süt yapar canım nane maydonoz yemiyorum sadece yedigim zaman kızım ağzını büzüyor emerken tadını degistirdigini okudum