Smy16 Buzluktan sütümü çıkardım ısıttım ama bebeğim içmedi bu sütü geri dökmelimiyüm veya dışarda kaç saat durmalı
YasemiNYagmur1 Smy16 buzluktan çıkan süt ısıtılıp verilmez buzluktan dolabın altına koyulur orada çözülür sıvı hali alınca dolap içinde ondan sonra ısıtılıp verilir iyi ki içmemiş bebeğiniz. Onu dök mecbur ılıtınca dışarda 3 saat dolapta çözününcede 3 gün muhafaza edebilirsin
Birmartannesi Yaa bu sütlere çözüm yok mu benim oğlumda içmiyor her defasında çorbaya mamaya koydum ama yemiyor kokusunu tadını mi alıyor,biriktirdigime yazık valla
yanlizanne Birmartannesi sütü sagdiktan sonra direk atmayın diyorlar o zamn demirimsi bı tat olurmuş o yüzden bebek emmemezmis iyce ağzı açık şekilde soğutup atmak lazımmış ..belki öyle yaptysaniz yemiyordur
Birmartannesi yanlizanne yani ilk sıcaklığıyla koymadım hiç zaten bi yandan emip bi yandan sağdım,gazi çıkart uyutyatir derken o öylece kaldı sonra buzluğa koydum ama tadı farklı demek ki bide ben yanındayım istediği zaman süt var ac bırakıp gitsem içer belki ama vicdan elvermiyor