CigdeminMevasi Kızlar merhaba üç ay 23 günlük kızım var yaklaşık bir haftadır sürekli oturmak istiyor bazen kucağımda yarı oturur pozisyonda tutuyorum sizce bi sakıncası olurmu doktorunada sormadım ama 🤦🏼♀️
Cgdmltr93 CigdeminMevasi tam 4 aylıktı destekli oturduğunda. Sizinde yaklaştık 3-5 dk dan bişey olmaz bence
Deletedmom11 CigdeminMevasi kızımda çok hareketli bşr bebekti. Asla artık yatak pozisyonda veya dikilir pozisyonda kucağımda tutamıyordu . Doktoruna söyledim. Oda her bebek gelişimine kendi karar verie demekki oturmaya hazır hissediyor. Yarım oturur pozisyonda sadece kucağında oturtabilirsin demişti. 90 derece dik olmamak kaydıyla yine oturur şekilde kucağımda oturtuyordum. Tam üç aylıktı. Tam dik oturtmadığınız sürece bişey olmaz :)
Tostos-annesi26 CigdeminMevasi oturma eğilimi varsa 5 dakika oturtun diyor zaten doktorlar şuan 4 ay 14 günlük 3.5 aylıktan beri yani 1 aydır uzanırken kalkma eğilimi yapıyor kucaşımda 5 10 dakika falan oturtuyorum bende doktoruma sorucam destekle oturtmaya başlarım artık
YasemiNYagmur1 CigdeminMevasi 3 ay 16 günlük koltuğun kenarına destekli olarak 5 dk oturtuyorum bazen de kucağımda seviyor oturmayı 😊
CigdeminMevasi Tostos-annesi26 aynen öyle yatarken benm kızımda kafasını kaldırıyor elinden tutup azcıkndestk verdğimde kalkıyor oturuyor tam oturtmuyorm ama sevindm sorun olmamasına🥰
LadyMona Eğer kendini oturur pozisyona getiriyorsa demek ki hazır. Benim bebeğimde aynı öyleydi. 4 aylıktan itibaren kucağımda oturtmaya başladık bizde tabi çok uzun saatlerce değil.
Tostos-annesi26 CigdeminMevasi yok canım sorun değil tabi bende ellerinden destekle kaldırıp ayakta tutup geri uzandırıyorum böyle tekrar ediyorum seviyor bu şekilde özellikle oturmayı ve ayakta durmayı ayakta çok tutmuyorum ama seviyor uzsnmak istemiyor 😊