dgntgb Merhaba kızlar 2.5 aylık bebeğim var damakları beyazlamış ve sürekli tükürük salgılıyor acaba diş mi çıkarıyor ?
Selimustafa dgntgb canım daha erken ama ilk dış çıkmadan bikac ay önce başlar böyle belirtiler benim iki cocugumdada böyle oldu
YasemiNYagmur1 dgntgb daha çok küçük meme veya mama dışında yutkunmayı bilmediklerinden tükrüklerini yutamıyorlar.
Aysayd dgntgb diş çıkarma değil ams yerleri belirginleşir sertleşirmiş oğluşum 4. Aya girdi üst damağında hafif sertlik var tükürük salya gibi uzuyor
dgntgb Aysayd YasemiNYagmur1 2 3 gündür tükürük akıtmaya başladı el de yavaştan ağıza gidiyor gibi bilmediğimden sorayım dedim
Dorukmomy dgntgb 2 aylığımızdan beri öyleyiz dr erken çıkaracak dedi bu hafta 4.ayımıza gireceğiz beyazlaşmaya başladı damakları
Dorukmomy dgntgb tükürükle başladı salya ile devam etti suan 4 parmağını birden ağzına spkıyor ne bulsa ağıza götürüyor çok dikkatli davranıyorum
Ulkrdml dgntgb henuz cıkmaz ama bebegımdede agız akması o cıvarda baslamıstı 5 aylık suan yerler cok belırgınlestı ama daha yolu var cok kasınıyor bızı bıle ısırmak ıstıyor bebekler ıcın zor bır surec 😓😓