FiE Arkadaşlar 3 aylık bebeğim 4 gündür kaka yapmıyordu poposuna zeytinyağı sürdük boşalttı baya birikmiş 3 bez doldu ve çok ağladı karnı çok ağrıdı. Tekrar acaba biriktirir mi diye çok korkuyorum böyle bi şey başına gelen var mı
Ozalmir FiE mama ile beslemiyorsa ondan olabilir anne sütü alan bebeler 5gune kadar yapmazsa normal sayiliyor
Efeninannesi12 FiE bizimde öyleysi ben düzenli olarak iki bardak kaysı hoşafı içiyorm düzeldi emziriyorm
FiE Efeninannesi12 kakası cıvıktı kayısı hoşafı kabızlık için değil mi? Sadece içinde biriktirdi bebeğim yapmadı acaba o da mı kabızlık oluyor merakımı mazur görün
Efeninannesi12 FiE cıvıksa değildir kabız 10 güne kadar yapmayabilirler falan die okudm biyerde bize hosaf iyi geldi belki sizede iyi gelir bilemiyorum :)
Merveipekalkan Benim bebeğimde yapmıyor geçen 5 gün yapmadı fitil yaptık mecbur zeytinyqğı sürüyoruz ama etki etmedi. Kıvranıyo kuzum ama katı değil cıvıl bizimkide. Bu arara daha 1 aylık bebeğim.
Aselzade Benim kızımda 5 aylık ve emiyor evet biriktirmesi. Ormal benimki hep toplu yapıyor🤷🏻♀️🙈 fakat ağlama falan olmuyor elhamdulillah, ama tabi bazen ıkınmaları oluyo gece uykuda falan