TYE Hanımla şimdi şöyle başından beri sagark verıyorum sütüm yetiyodu ama şuan kızım 4 ay olcak 9 gün sonra yetmıyo mama takvıyesı yapmam lazım sadce 1 ögün yada 2 ögün versem beni kurtarıyo hangi ögün vermek daha mantıklı ?
Sevgilimmm TYE gece uykusuna geçerken vermeniz daha mantıklı. Daha tok tutacağı için daha geç uyanır bebiş
YasemiNYagmur1 TYE geceleri daha mantıklı uzun süre tok tuttuğu için. Kaç Cc içiyor ve sütünüz kaç Cc çıkıyor??
kurkmantosuz-madonna TYE benim yawrunun da gece uyanmaları arttı 5 ay 18 günlük , bizde eşim ile ilk defa mama verelim dedik belki deliksiz uyur 😅 ama içmedi SMA almıştım acaba tadınımı beğenmedi anlamadım 🥺
TYE YasemiNYagmur1 2 satte bir 80 -90 civarı yiyo kızım bende 3 saatte bir 120 fakan çıkıyp nadır 130 çıkıyor ya bi şekilde yiycegı sütü çıkartıyorum😂 ama işte sürekli sagıyorum arada bi mama yapsam rahat ederim
TYE kurkmantosuz-madonna ben aptamıl aldım daha önce birkere kulanmıstım yemıstı. Aslımda bizim uykumuzda iyi gece uyandırmasam uyur😊 4 5 saate anca kalıyo bazen ama ben 3 sattı gecırmıyorum çunku az az yiyo