Songul1996 Selamun aleykum arkadaslar 2 yasinda oglum var en son adet tarihim 28 eylül ve hala adet olmadim bu surecte diyetteydim ve 2 hafta once mekik cekerken 2 damla kanamam oldu ama ondan sonra hic kanamam olmadi 2 kere test yaptim negatif cikti 😊
Kader442 Songul1996 bende sizin gibi 28 eylül den beri regl olmadım 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı neden acaba bende merak ediyorum
Tazeanne5454 Songul1996 Adetim 7 gün gecikti 2 defa test yaptım hatta 2. Ci testimi dün yaptım negatif çıktı pazartesi kan vermeye gidicktm şükür bugün adet oldum 😅 bende diyete başladım ondan galiba mevsimselde olabilir cnm
Prenseesannesii Songul1996 inşallah ama olmam hamile ama bende çikolata kistleri çıktı olmam bence hamile Üzüldüm yaa kardesi olsun çok isterdim
Prenseesannesii Songul1996 evet negatif ben sürekli kasık ağrısı bel ağrısı ilk hamilelikte öyleydi adetten bayaa sonra lekelenme oldu sancı oldu bana çok 2 haftaya yakın birsuru çikolata kisti varmış bana sıvı aldı rahmimden 15 gune çıkacakmış normal doğurdum normal doğuran kadınlara rahim ağzı kanseri falan dedi olurmuş inşallah iyi cikacak ama 2.yatti biraz zor olur
Songul1996 Prenseesannesii yaaaa insallah sonuclatiniz tertemiz cikar uzuldum adiniza cok gecmis olsun
Birkizannesi0731 Songul1996 benim de iki aydır geç geliyor neden oluyor anlamıyorum 😒 bu ay da gecikti