Almina06 Merhaba anneler, kızım 6 buçuk aylık kahvaltı yapmayı sever genelde 🙄😂 ama sürekli aynı şeyleri yedirmek istemiyorum siz ne yediriyorsunuz?? Not: dişimiz yok.
Deletedmom416 Almina06 1 haşlanmış yumurta sarısı 1 çay kaşığı labne peyniri 3-4 adet bebek bisküvisi mama veya anne sütü 60 ml yarım muz 1-2 adet ceviz hepsini blenderdan geçir çok güzel bi karışım oluyor bebeğim çok seviyor
Almina06 Deletedmom416 ceviz hiç vermedim kaç aylıklar için uygun? Ben ıhlamurla açıyorum bebe bisküvisini 🙄
Deletedmom416 Almina06 doktorum 6 aylıkken verebilirsin dedi hatta isteğe göre 1 tatlı kaşığı pekmezde olabiliyor
Marjinal_Anne2 Balkizlarim ya bir şey sorabilir miyim acaba, bende blw yapıyorum bugün pankek yaptım ama içi biraz hamurumsu cıvık kaldı daha doğrusu köftelerim pankeklerim hep böyle tam pişmiyor püf noktası nedir acaba
bitterdelisi24 Almina06 benımkıde 6 bucuk aylık.. az once pekmez yogurt haslanmıs yumurrta verdım.. yumurtayı tek yutamıyo:(
Almina06 bitterdelisi24 yoğurt pekmezin vitaminini öldürüyor demişti hemsiremiz, c vitamini ile daha yararlı oluyormuş pekmez. Bir araştırın isterseniz.🌼
bitterdelisi24 Almina06 blıyorum ama yemıyorkı baska türlü ne versem bende bilemedım artık yumurtayı baska turlu yemıyo sz neler verıyosun.. aynı aydalar
bitterdelisi24 Almina06 doktorlarda cok haşlayın dıyo ama mıkrobu kırılsın :) herkes bısey dıyor aman🥴