Selimustafa Ki,kar bebeğim üç aylıkken başladı emmek istemeye. Şuan 9 aylık sadece uyku gecislerinde ve gece emiyordu. Son bikac gün gece de istemiyor zorla veriyorum gündüz uykuya gecerkende istemiyor böyle olup uzun süre sonra eski haline dönen varmi
Kelebegimmmm Selimustafa dönenler oluyr bebeğine göre değişiyr. Benim de iki buçk aylık bıraktı dokuz buçk aylık oldu hala dönmedi
Mlhtyldrmm Selimustafa benimde bırakmıştı mamaya alıştıgı için bir ay emmedi o süreçte sütüm çekildi ama bir ay sonra tekrar emmek istedi aldı ilk sütüm gibi geldi koyu ve renkli şuan emiyor çok şükür
Yerfistigininannesi Selimustafa bende 50gunlukken başladı 8aya girecez duzelecegi yerde daha da artıyo bilmiyoum bitecek gibi değil bende ara ara sagip veriyorum sagdigimda da 50 iciyo geri acmiyo agzini
Selimustafa Kelebegimmmm sizinki de mi sadece uykuda alıyor hala sütünüzde azalma oldu mu . Ben sagamiyorum vakit bulup
Kelebegimmmm Selimustafa benim de başta uykuda alıyrdu. Bir süre uykuda da almadı. Sağıyrm. Düzenli sağarsanz artar yoksa azalır. Sürekli sağmk gerekiyr. En az 8 sağım şart
Selimustafa Mlhtyldrmm bizimki mama da hiç almadı ne emzik ne biberon ona rağmen emmiyor sebep bulamadim
Selimustafa Yerfistigininannesi aynen benimkide öyle ya daha beter oldu sagdigimi da içmiyor aynen bilmiyorum ne olcak akşama kadar onu emzirmeye çalışıyorum uykuları da çok kötü. Ek gıda yemek istiyor emmek yerine. Bı tane daha oğlum var çok yorucu gercekten
Selimustafa Kelebegimmmm anladım canım. Sagdigimi da içmek istemiyor ya denedim içmedi aç olmasına rağmen🙄
Mlhtyldrmm Cur_cun yaa ben hiç zorlamadım tamam hani emmiyosa nasip değilmiş bu kadaröış dedim ama hep içimde bi noktaydı bu daha sonra diş etlerini dişlikle kaşımaya başladım diş çıkarma döneminde oldugu için daha sonra bunu gögsümde denedim baktım almayı emmeyi istiyor duşta sıcak suyun altında sütü indirdim daha sonra makine ile ilk süt yine çok önemliydi ilk dogdugunda oldugu gibi onuda emzirdim sonra çok şükür aldı şuan emiyor
Goktug46 Selimustafa Bizimki de bakmıştı görememişti eve gelince ben iyice baktım beyazlık duruyordu karbonatlı suyla temizledim iki güne geçti sonradan o yüzden dedim diş çıkarıyor olabilir mi acaba