Seldademir Burun temizliği tamam ama kulak temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Emniyetli kulak çubuğu kullanıyorum ama oda ne kadar doğru?!? 🤯
Ikrazumra19 Seldademir ben kulak cubugy hic kullanmadim 2 kizimada hala kullanmiyorum onlara ince bir tulbent ayirdim onu kullaniyoruum dua sonrasi yavasxa temizliyorum
YasemiNYagmur1 Seldademir tülbenti sıcak suyla ıslatıyorum elimle nazikçe temizliyorum çok derine gitmiyorum zaten
Kuzey-41 Seldademir normal kulak çubuğuyla temizliyorum cok derine gitmeden zaten kulak yapisi geregi cok kir olunca dışarı atıyor
Seldademir Işık tutup baktığımda derinlerde görüyorum hala . Bunun için kulak burun boğaza götüresim var çok takıntılıyım. 😓
Kuzey-41 Seldademir belki farketmissinzdir bazen bendede oluyor yada oglumda bi bakiyom kulaginin yaninda kir var disari cikmis oluyor
Ata0905 Seldademir sadece kulak yolunun disina tasanlari kulak çubuğu ile alıyorum. Derine inmeden. Akıntı çok oluyor . Doktorumuza sordum ben normal dedi .
cnrasl Sakın iyice temizleyeyimm deme hatta kulak çubuğu falan kullanma bizim doktorumuz böyle söyledi yüzeydeki kiri al yeterli dedi kulak çubuğu kulaktaki bazı tüyler varmış onlara zarar verebilir dedi
Seldademir cnrasl yok bu posttan sonra kullanmam zaten artık . Kullandığımda emniyetliydi ama onuda kullanmıcam.