Arasdamla Mama ve meme birlikte götürüyordum ama mama 24 saat içinde 2 kez anca veriyordum gece sadece emziriyordum artık yetmiyor 5aylik bebişim doğumdan sonra ilk kez adet oldum ondan olabilir mi
UluElif Arasdamla en az 3 litre su iç. Helva çok iyi süt yapıyor bir de tahin pekmez ye bol bol. Ama süt=su demek kesinlikle
Dorukcumunannesi Arasdamla su bende sut yapmiyor,her emzrmeden sonra koca bardak meyvesuyu(%100meyveden olanlardan) iciyorum butun gun cok iyi sutum oluyo, ve tabiki uyku cok onmli, bide havuc ve tahinli helva..
Nekwa Arasdamla sende sagol güzel anne olut böyle şeyler bazen anneyiz biz yüreğimiz hep ağzımızda gezeriz😊
Ayb Arasdamla yulafı deneyin mutlaka geceleri hep ıslanmıştı üstüm başım eğer artarsa gece de sağın daha da artıyor ozaman günde 6-7 yemek kaşığı yedim inşallah yarar size de haner gerin lütfen merak ederim☺️
UluElif Arasdamla çok fark ediyor. Bende suyu az tükettiğim zaman bakıyorum göğüslerim yumuşak oluyor
Ayb Arasdamla bir süre kullanınca pluyo 3-5 gün felan sonra hemen işe yaramadı diye üzülmeyin bekleyin bir hafta felan