Busraata Bebegim 34günlük 2gündür çıldırmış gibi agliyor emzikle bile durmuyor hiç böyle yapmazdi ne yapacagimi şaşırdım atak mi neden böyle ne yapacagim sevgili tecrubeli anneler sürekli kucagimda ninni dua meme mama hic biseyden memnun degil 🤦
Fatmanurrr23 Busraata aynı bizde öyle 36 günlük geceleri akşamları hiç durmuyor 5. Hafta atağı varmış şuan ondayız canım o yüzden
Nesrin54 Busraata 1 hafta sonra geciyor atak donemleri Gececek merak etme❤ anne kokusuna daha fazla ihtiyac duydugu icin hep senle olmak ister
Nesrin54 Busraata burada ataklar hakknda cok bilgilendirme yapiliyo gecmisten okuysbilirsin Ya da google a yazdiginda da her atak haftasnda ne degisiyor vs yaziyo
Busraata 4gundur post açiyorum soru soruyorum cevap yok,kaynana gelin kavgası anlatsam cevap gelirdi !
Busraata Ececem gazı olunca bu kadar aglamiyor gazını çıkarıyor sürekli zaten masaj yapiyorum o kadar nette 5.hafta atağı diyor bilemiyorum
Busraata Nesrin54 okuyorum canım sürekli her gününü her haftasını sakin kalmaya çalışıyorum,hep kucağımda zaten inşallah geçer