SerpilG 10 gün dikkat edeceğim yediklerime alerjiden şüphelendik. Susam yiyebiliyor muyum? Doktora sormak ayıp geldi internetten de cevap bulamadım. Bilen var mı?simit almış annem söylemesi ayıp 🙈
YagizAlppp SerpilG Dorukb1919 ben de bugün alerji şüphesiyle gittim doktor susam tahin tahin helvası yer fıstığı bal ve kivi ile başlattı bakalım bir hafta susam ürünleri yemeyeceğim inşallah çabuk atlatırız
SerpilG Elifinannesiii-11 😭 ay annemde bi acayip niye alıp geliyon?bişey olmaz onu ye bişey olmaz bunu ye yapıyor bana. Ama kendisi çölyak hastası. O böyle yaparsa başkası ne yapmaz 🤔
Elifinannesiii-11 Anneler işte.. ben de tahinli helva yemiştim bilmiyordum bebeğim o gün kudurmuştu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bidaha da yemedim :))
SerpilG Elifinannesiii-11 ben daha işin başındayım pek bilmiyorum ilk çocuğumda yaşamadım böyle bişey. Test yaparmı doktor sence? Daha 2 gündür diyet yapıyorum. 10 gün olunca gidicem. Telefonda görüştük sadece.
Dorukb1919 SerpilG tahin neden alerji yapsın ben süt yapsın diye yiyorum hergün ama bebeğimin süt alerjisi var etkiliyor mu doktor yeme demedi sadece süt ve yumurta süt ürünleri de tabiki