Stellaa Gerekli bişey mi sizce ? Şu sıralar bakıyorum ama fiyatları da çok çok pahalı. Bebeğim 7 aylık
Sarisey Stellaa 11 aylik ikizlerime ald birkac kez bakip biraktilar. İlla gerekli degil bence. Bebekten bebege de degisebilir tabi
drn5410 Stellaa biz geçen sene eltimin oğluna hediye almıştık şoktada görmüştüm sonra 40 tl falandı 🤭 merak ediyorsan öyle uygun bir şey al canım 😊 tabi geçen seneki 40 şimdi 60 olmuştur 😬
OzlemAlisa Stellaa biz ole cok pahalilardan degil orta halli bise almistik.. tutunup kalkmaya baslayinca iyi ilgilenmisti. Sonra bi sure sonra sıkıldı tabi. Smdi 15 aylik tekrar ilgi duymaya başladı 😂
Stellaa drn5410 valla şimdi onlara bakayım dedim ben de a101de buldum 40 tl . Acaba sağlam mı yani ayağa kalkmaya çalışırken düşer mi onunla beraber ?? Çünkü ayağa kalkmaya çalışsın ve alışsın diye almak istiyorum
drn5410 Stellaa yok yok bizim aldığımız mı bilmiyorum ama gayet sağlamdı plastik zaten ayakları geçmeli çok sıkıntı olacağını sanmıyorum 300 TL vereceğinizin malzemesi de plastiktir zaten 😬
drn5410 Stellaa yani deymez zaten yürümeye başladın yüzüne bakmaz 🤭 evi kurcalamak varken aktivite masasını napsın 😅 2 3 ay içinde 40 50 tl lik şey iş görür bence 🤭