Minigimm2020 Bebegim 27 günlük ben alerji konusunda doktora götürmek ıstiyorum cocuk doktoru bakiyomu.bunun icin . Birde sizler ne zaman ogrendinz alerjisi olduğunu . Suan mukuslu kakasi var baska nedir belirtileri
Eliftav Minigimm2020 çocuk doktoruna götürüyorsunuz,nerede oturuyorsunuz? Benim bebeğim de alerjik bizi doktorumuzu önerebilirim
Eliftav Minigimm2020 istanbul da oturuyorsunuz,Atakent Acıbadem Hastanesi Dr Barış Yazar,ilgili bir hekim ve alerji konusunda bize çok yardımcı oldu,nırmal çocuk doktoruna götürmek istemiyorsanız alerji konusunda uzman bir hekimede götürebilirsiniz
Minigimm2020 Eliftav kayserideyim cocuk doktoruna gdicem kalca cikikligi icin kontrole o doktor bakarmi
N-nil Minigimm2020 evet çocuk doktoru bilgi veriyor fakat detaylı olması için alerji doktoruna yönlendiriyor bir aylıktı bebeğim kakasini ilk bebek ve tecrübesizlik bilmedim sonra yüzünde minik noktalar oldu ısilik sıcaktan olur dedi cildiye doktoru bi türlü gecmedi sonra baktım vücudunda da var ve poposu kızarmaya başladı pişik kremi fayda etmeyince dank etti birde emer kusardı kaç kere etrafıma dedim yok efendim sütun yağlıdır yok üşüştü dediler geç gittim .tavsiyem şüpheniz varsa gidin hemen yoksa bilmiyor yiyorsunuz oda tetikliyor bizim değerimiz çok yüksek cıktı kan alıyorlar şuan aylığız diyete devam
Minigimm2020 N-nil bebegimin yüzünde cikyo biseyler ama geciyo hemen banada oyle diyolar isiliktir dye sizinkide hemen geciyo muydu . Kusuyo evet ama cok degl fazlayi cikariyo dye düşünüyodum . Cisinde sorum görünce burda post actimda ogrnedim bu alerjiyi
N-nil Minigimm2020 canım inşallah değildir dua et allerji çok zor bi durum gece Ne kadar insanı çok yıpratıyor. Söyle yapabilirsin mesela bugün yoğurtlu yada sütlü birşeyler ye ve bak ertesi güne kadar takip et 2 gün yanı kakasina ve yüzüne ama bunu yaparken et ve yumurta tüketme ki sütte bi sıkıntı olacak mi . Alerji doktoru da bu şekilde bilgi veriyor zaten önce yediğin ne ne yeyince oldu onu soruyor sen dene bir kaseden az olmasın yada 1 bardak sütten az olmasın. Bir kaç gün geçince de yumurta denersin. ( kuruyemiş de birkac gün yeme en azından sütü denerken ) bunların dışında sormak istedğin olursa yazabilirsin bildiğimi söyler bilmediğimi doktora danış derim .
N-nil Minigimm2020 evet oluyordu 4 doktor gördü anlamamıştı küçüktü ilaç da vermediler az yediğimde az çıkar geri ertesi güne geçer gibi olur iki gün üç gün sonra hiç geçmemiş gibi olurdu hatta bi gün tüm yüzünü kulaklarına kadar kabardı. Bak emince çıkarması evet süt fazlalığı olabilir ama onu da dikkat et süt yoğurt yeyince mi oluyor .
Minigimm2020 N-nil sut ve yogurt normalde tüketmiyorum ama gun içerisinde genelde abur cbur yiyorum ben onlari yemeyim bugun bakiyim durumuna diyorum ama smdi ekmek nasi yemicem yiyimmi yemeyimmi
Minigimm2020 N-nil ay valla smdiden çaresiz kaldim neyin alerjo yaptığını cozmekde zor . Smdi ekmek yemeyimmi mesela ben sut var ya genelde sut ürünlerinden oluyomus ’ya
Minigimm2020 N-nil bide ben bugun takip ediyim çişini d3 bugun hemen goturmesem hastaneye olurmu cikarmi acaba
N-nil Minigimm2020 evet çok zor canım ben diyet yapiyordum ceviz e cikti . O yuzden paletli gida tüketimini doktor kisitlar ..bence önce sütlü ye bi bak kakasi mukuslu olacak mi ama aynı gün yumurta yeme ekmek ye ama pide yumurtalı yeme abur cubur yeme 2 veya 3 gün disini şık. Süte var mı yok mu anlaman için onu önce ye baktın mukus var doktora danış kesin mukus zaten allerji belirtisi eğer yükleyebiliyorsan yüzünü çek at ıstersen yada instagram kullanıyorsan tuğba.aydinnnn yolla