EcemArs Kızlaaar 10 aylık bebeğim var hala dişleri çıkmadı :/ sizinki kaç aylıkken çıktı ve hala çıkmayan var mııı
Karan-fil EcemArs benim bebeğim de 9 ay 19 günlük. Henüz çıkan dişi yok. Ancak endişe etmeyin, bazı bebeklerde 16. aya kadar sarkabiliyor.
nurhayatervaras EcemArs ilk disimiz 1 yaşında çıktı şuan 16 ayligiz 3 dışı var. Diğerleri de çıkmak üzere.
Aslancikk EcemArs yedi aylıkken dört tane birden patladı dişleri şu anda sekiz buçuk aylık üst dişlerin yanlarındaki gelio🙂
Minnakimmmm EcemArs benim oğlumun üç aylıkken çıkmıştı ama yigenim 12 aylık oldu hala çıkması . 18 aya kadar normalmis
Kusannesi EcemArs bizim ilk dişimiz 5,5 aylıkken çıkmıştı şimdi 10 aylık üstteki 4 dişi ve alttaki 3 dişi var. Dişin 1 yaşına kadar çıkmaması normal hiç endişelenmeyin zaten birden çıkıyor şaşırıyorsunuz🥰
Bsraensr Biyerde gormustum d witamini kullanilmadimi yada eksikliginde disler gec ckiyomus acaba dgrumudur?? 5 ay 1 haftaligiz bizimde yok daha agiz suyu akiyo sureklii ama
Sevdaysl EcemArs 7. Ayda velirti gosterip 13 ayda başlayıp 4 ayda 2ser 2 şer çıkıp tamamlandı bianda ama gözünüzü korkutmak gibi olmasin da o zmanlarda ne gece kaldi ne gündüz çok yıpranmıştık eşimle ama geçiyor bi şekilde