Dilara412 Bebeğim 2 aylık 12 günlük emzik veriyorum damaksız tutmuyor. Damaklı mı vermem gerekiyor. Öyleyse hangi emzik markasını vermem gerek. Benn şuan damaksız aventin veriyorum
Kbryzr90 Dilara412 doğduğu andan itibaren avent emziği verdim ilk başta tutmadı attı hep ama ortodontik olarak da en sağlıklı olanı bu emzik. Meme reddi hiç yasamadim avent de. İlk başta tutmadı sonra sonra alıştı şuan çok güzel emiyor bence değiştirme
AybarsMomy Dilara412 avent verdiğim doğduğu gün ağzına. 4 aylık ama hiç öyle emzik aramıyor. Dışarda falan veriyorum uykusu gelince sadece o zaman tutuyor. Başka emzik denemedim ben.
Durununannesi06 Her emzık postunun altına yazıyorum🤣🤣🤣🤣emzık vermeyın canısı meme reddi oluyo suan ben bunla savasıyorum tabı belkı sızde olmayabılır ama kontrollu verın yınede benı kımse uyarmamıstı zorla bıraktırmaya çalısıyorım 2 ay 16 gunluk
AybarsMomy Dilara412 bilmiyorum ki damaklı emzikmi oluyor onlar ortodontik diye geçiyor damaklı değil galiba anne memesi gibi.
yaseminligunler Bibs dahil damaklı damaksız avent hepsını denedim tutmadı 4,5 aylıgız cok cektim beni emzik olarak kullandı her krizlerinde sancılarında buda sürekli emip cok kilo almasına sebep oldu malesef hala aynıyız alıştık emzik olmaya huzursuzlugna
Dk72 yaseminligunler benim kızım da böyle hiç bir emziği almadı şuan 2 aylık, dediğiniz gibi sakinleşsin diye ben emziriyorum hep ama çok yorucu gerçekten bütün gün yapışık geziyoruz