Esec1520 Merhabalar,istanbul maltepede oturuyorum, derin dondurucuda sagilmis anne sutlerim var, ihtiyacı olan birilerine vermek istiyorum.
Emirin_Annesi10 Esec1520 anne sütü her önüne gelene verilmez ki. Süt kardeşliği diye birseyin olduğundan bir habersiniz sanırım 😑
YasemiNYagmur1 Esec1520 süt kardeşliği denen bişey var ilerde ne olacağı belli olmaz bu sadece çocukları değil bütün akrabalık ilişkilerini bile kapsıyor
Cgdmltr93 Esec1520 kendi bebeğiniz içmiyor mu artık? Birine vermektense yemeklerinde falan kullansanız daha iyi olur
Princessmother Esec1520 Canım ne güzel düşünmüşsünnnn teşekkür ederim ben kendi adıma süt kardeşliğinden değilde annede olan bir hastalık bebeğe geçme ihtimali ile pek sağlıklı değil ama o güzel kalbini hiç kaybetme.
Enneeeee Emirin_Annesi10 canım peygamber efendimizin de süt annesi vardı süt kardeşliği var evet ama bebekleri tanistirirsin kardeşi olduğunu bilir arkadaşımız çok güzel bişey yapmak istiyor sütünü parayla satan bisuru anne var bence onları hedef almalısın yanlış yere gelmiş lafın
Esec1520 Cgdmltr93 maalesef, yogun bakimdayken sagmistim ,henuz ek gidalara daha zamani var,ziyan olmasin diye
nurelem Esec1520 canım zorla da olsa içirmeye çalış gerçekten anne sütü su dönemde şifa benim sütüm kesildi keşke bende emzirebileydim çocuğumu
Cgdmltr93 Esec1520 evet zorla da olsa içirmeye çalışın. Ya da mamasının içine katın su yerine anne sütüyle yapın
Emirin_Annesi10 Enneeeee canım 10 tane süt kardeşi olduğunu düşünsene. Tek bir kişiye verirse bilemiycem bana yanlıs geldi arkadas kendi bilir tabiki
Carolina YasemiNYagmur1 evet bu çok mantıklı ama kendi bebeğine içir sütleri onun da ihtiyacı var bağışıklık kazanması için önemli
YasemiNYagmur1 Carolina tabi ki öncelik kendi bebeği olmalı kaç aylık bilmiyorum da ek gıdalardan bazılarına karıştırarak verebilir kaşıkla falan verebilir. 1 damlası bile çok faydalı