Esra_esra Kızlar 15 günlük bebeğim var göbek bağı düştü fakat yerinde siyah iz kaldı siyah göbek deliğinin içi o neden öyle kaldı zamanla gidecek mi başına gelenler yazabilir mi ?
Esra_esra Tuba korktum banyo yaptırmaya 2 gün oldu göbeği düşeli bide bezine zıbınına sanki kan gibi bişey bulaşmış o yüzden tedirgin oldum 🥺
Deletedmom7 Esra_esra hastaneden cıkarken vermediler mi sprey eczaneden almanız için onunla dezenfekte edin
Saadet12Irmak Esra_esra canım Benimde öyleydi aynı dediğin gibi kan da geliyordu banyo yapa yapa geçti önemli bişi değil oo
Deletedmom7 Esra_esra ben babusol sprey almıştım ücretli sprey sıkıp mendiliyle silmiştim düşene kadar ve düştükten Üç gün sonraya kadar
Saadet12Irmak Esra_esra yaptır tabi Kış olduğu için gün aşırı yaptırabilirsin banyo ile büyüyor çocuk bende senin gibi yaptırmadım korktum sağlık ocağındaki ebe bana kızdı
ulkercikolataligofret Bizim 5. Gün düştü ama sonradan öyle olmuştu. 12. Gün fototerapi görünce iyice kurudu. sadece ucundan iğne ucu kadar yer tutuyordu çekip aldım.
Deletedmom7 Esra_esra bi sorun olmaz ama orayı sürekli kuru tutun banyodan sonra bebe pudrası dökün daha çabuk iyileşmesi için