Uras26 Kızlar oğlumu kucağıma alıyorum çok derin uyuyor.yatağa koyuyorum mırıldanmaya başlıyor hemen ⅞ kere yaptım hala uğraşıyorum napmam lazim.
DuyguDamla Uras26 canım dirayetli ol yatağında uyutmaya çalış ağlıcak sızlanıcak ama en son uyucak sen pes edersen onun dediği olur etmezsen senin dediğin ☺️
mina00 Uras26 qazı vardır ondan oyle yapıyordur, bu gun benım kızımda oyle kıvranıyo ne yaptıysam tam cıkarıp bıtıremıyo
Demmed Uras26 uyku rutını yapın gece bn banya yaptırıyorum mama ıcıyor masaj egzersız kıyap okuma sonra zaten yoruluyor bır saatını alıyor bunlar hergun aynı seylerı yapın gece
Canan38 Uras26 Benim bebeğim de öyle ya kucağa alıştı o yüzden çok zor gerçekten iyice dalmasını bekliyorum öyle
Uras26 4 aylik suana kadar sıkıntı yoktu 3 gün annemlere gittim kucaktan kucağa gezdi eve geldik 2 saattir aynı kucağımda susuyor yataga koyunca yıkıyor ortaligi.
Uras26 Valessia teşekkürler canım gaz masaji bu ama gazi yok ayri bir olay bu beni birakma gibisinden yani şuan kucağımda.kesintisiz uyuyor.koyucam bakalim yataga napcak
mina00 Valessia hee gece uyutmadan yapıyorum nane yagıda kullanıyorum, bu gece huysuzluk yapıyo kucakta uyumak ıstıyo bende uyuklayınca hemen yatagına koyuyorum
Uras26 Kizlar dun aksam geçmek bilmedi naptiysam olmadı en son kucagimda uyuduk beraber 4 ay 5 guuk atak donemindemi sizce