16 aylık oğlum elinde olsa düz duvara tırmanacak artık. Bugün yemek yaparken koltuğun tepesine çıkmış oturmuş sessiz sessiz gülüyor bide 🤷🏻♀️🙄 O kadar hareketli o kadar şımarık ki. Kaynanamlar annemler bu nasıl çocuk biz böyle çocuk görmedik diyorlar. İstemsizce yorulunca sinirlenip bağırıyorum. Biliyorum bağırınca daha da hırçın oluyor ama elimde değil. Artık çoğu şeyi anlıyor uff olursun düşerisn kafan acır oğlum diyorum yok aynııı. O değil düşüp kolunu bacağını kıracak diye korkuyorum. Allah’tan pandemi var bi yere gitmiyorum bu yaramaz bebeyle kimse istemez beni zaten 😰 Babadan çok amcasına aşık bi bebe 🙈 Nerde görse atlar amcasına oda onu çok sever. Amcası da küçükken yaramazmış eşimsee uysal sakin 🤩 Amcasına çekmiş büyük ihtimalle, nasıl baş edicem nasıl işin içinden çıksam bilemedim. 2. Bebeği düşünüyoruz ama yaramaz bebem geliyor aklıma dur diyorum yapma kendine yazık etme 😂😂😂 Ahhh kızlar gece gece çenem düştü varmı bana öneriisi olan acaba ? Varmı yaramaz kuduruk oğluşu olan anneler ses verin yalnız değilsin diyiiinnn 😑🤯🤯🤯🤯