Hyryygt Merhaba. Bebeğim 5 günlük ve kuvez de şuan bugün ziyarete gittim de artık ilacı kesmişler ve kendi uyuyup uyanıyor şükürler olsun.bugun bişey dikkatimi çekti ara ara bacaklarını titretiyo üşür gibi bebeklerde oluyo mu bu ?
Sulegorkem Hyryygt canım benim bebeğimde oluyo 3 aylık olduk arasıra yapıyo ilk doğduğu zamanlarda çok daha fazlaydı
Hyryygt Sulegorkem 35 haftalık doğdu böbrek genişlemesinden dolayı ciğerleri gelişmedi Onyuzden hem böbrek için hem nefes için kuvezde
2prenses Benim bebepimde eeken doğduğu için küvezde. Aynısını yapıyo canım merak etme sordum çok normalmiş
Hyryygt 2prenses çok şükür zaten hep aklım onda:( bi de öyle yaptını görünce dün sabaha kadar niye diye düşündüm:( saolsin
Ipekk Hyryygt yaa cnm bnm😔 içini ferah tut en kısa zamanda kavuşursun bebişine inşallah. Ben 40 gün bekledim . Zaman illaki geçecek birazcık sabır🙏🏻
Sulegorkem Hyryygt Allahım biran önce inşallah şifasını veriri benim kızımda 35+3 de doğdu 2 gün küvezde kaldı makineye bağlı olarak şu anda 3 aylık oldu bile senin bebeğinde inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur
Hyryygt [bilinmeyen] yok maalesef 25 gün kuvezdeyiz. Sol böbrek dışardan sırttan kataterle boşaltim yapılıyor. ALLAH buyuk derdini veren dermanini da verecektir insallah :(