Didemxy Birkucukeylulmeselesi benimde dudak kısmının dış tarafında içte yok dışta var küçük ben gibi siyah renkte et benimi siğil mi çözemiyorum vücudumda hiç sigil yada et beni çıkmadı ilk defa oramda gördüm
Cerenimom Didemxy Kil donmesi olabilir mi? Olur neden olmasin. Yani hangi sekilde alirsak alalim orada oluyor oyle siyah seyler. Azcik sıkmayı cimbizla falan denesen?
Birkucukeylulmeselesi Didemxy bence bendir ama zararı yoktur umarım bende de var ama hep vardı o bendeki
Cerenimom Didemxy En son internete baktigimda 1.evre kanserdim. Hamileyken baktigim da en son doguruyordum internete bakmayin nolur.
Onedroplove Didemxy etli ben gibiyse siğildir acilen gidin doktora bulaşıdır tedavi edilmezse riskli olur
Serrax Didemxy merhaba bugün ben de bunu farkettim. Ne dedi doktor? Birazdan gideceğim ben de doktora. Çok tedirginim😞
Didemxy Serrax herhangi bir sorun gormedi ben değil varismiş benimkisi zamanla gecer dedi gercektende geçti. Sizde ne dedik dr cok gecmis olsun umarim kötü bisey degildir