Didemxy Bayanlar merhaba vajinamda ben olduğunu bugün farkettim basına böyle bi durum gelen var mi acaba ? İnternetten baktıkça kanser falan diyor aklım takıldı. Randevu aldım Dr a belki içimi aydınlatan birileri olur Dr gitmeden önce 😕
Seherronya Didemxy bende de var . Öyle internetten bakmakla olmaz internete baş ağrısı yazınca tümör çıkıyor. Bence normal bir durum :)
limonlukarpuzzz Didemxy rahim ağzi kanseri diyorlar ama her ben rahim agzi kanseri olmiyor korkma oyle bisey varsada aşisi var aşisini olursun genel olarak kendini korursun ama etrafindakilere kucukte olsa blastirma imkanin var. Genel olarak cinsel yolla blasiyor nadirde olsa kullanilan tuvaletler tuvalet kagitlarindanda geçiyor.
KuzeyKutay Didemxy vajinal siil olabilir kardeşimdede olmuştu onlar atlıyor sonra rahim içine kadar olabiliyormuş doktora gidecek olman iyi olmuş,kardeşim de profesöre kadar gitti ve yaktırmıştı yakıyorlar onları,inşallah rahim içinde yoktur
eymensmom27 Didemxy canım o bende de var bir kere gittim kazıttırdım tekrar çıktı bu sefer yaktırtcam evet çok bulaşıcı bana kadın doktorum tuvaleti çok iyi silmemi dedi tek kullanmalı jiletlerden kullanacaksın mesela ilk test yaptı bana rahim kanseri mi diye ama ilişki den bulaşabiliyormuş eşlere 😪
Seherronya Didemxy canım sen normal benden mi bahsediyorsun hani siyah olan yoksa et ben falan mı ? Bende bildim bileli var sonradan olmadı normal siyah ben
Birkucukeylulmeselesi Didemxy nasıl bişe canm benimde içten gelen bişe var bide kenarda bacağımın iç kısmında cajinama çok yakın yerde büyük bi ben ya da et parçası bşlemiyorum işte öyle bişe var ama hep vardı bence korkma☺️
Didemxy limonlukarpuzzz bulaşıcımı yanı bu benler öylemi diyorsunuz örnek veriyorum pencereden bile oluyor yanlış mi anladım acaba ?
limonlukarpuzzz Seherronya bence sigillerden bahsediyor. Normal siyah ben bendede var kendimi bildim bileli 🤭
Didemxy limonlukarpuzzz normal ellerde olan siğiller kadar büyük degil küçük siyah azıcık ele geliyor
Didemxy KuzeyKutay ay rahim içini hiç bilmiyorum. Dışında olduğu kesin tedavisi olmasına sevindim yakınca tekrarladı mi peki yada kardeşinize kanser falan dediler mi internette başka bir nedeni yok sadece kanser belirtisi diyor
limonlukarpuzzz Didemxy pardon ne penceresi ? Blasicidir genel olarak cinsel yolla blasir ama nadir olarak kullanilan tuvaletlerdende geçiyor malesef.
Didemxy eymensmom27 testi nasıl yaptı peki? Lazer yaptırmıştım çıkmıyor hiç jilet kullanmadım dışarda WC ye asla girmem normalde çok dikkat ederim neden böyle oldu acaba 🙁
KuzeyKutay Didemxy yok geçti yakınca ama uzunca bir tedavisi oldu kanseri de olabiliyormuş ama bi araştırma hastanesi özel odalı bir profesörüne gitsen iyi olur,kardeşim bakardı rahmine bakamadılar ama baktıkları kadar yokmuş sanırım
Sesem Şu vücudumuzda olan zararsız siyah benlerden bahsediyorsanız bendede var doğum esnasında doktorda baktı normal dedi farklı bir şeyse o bölgede hemen gösterin.
Didemxy Sesem bende önceden yoktu yeni oldu ele geliyor çok ufak o şekilde fark ettim zaten dudak kısmının tam yanında
limonlukarpuzzz Didemxy aynen peçetedende nadir olsa blasiyor ama doktora gidecek olman iyi ornek alir sonucu belli olur. Dedigim gibi aşisida var oyle bişey varsa asisini olursun seni korur.
eymensmom27 Didemxy akıntımdan biraz alıp laboratuvara yolladı bana cinsel olması çok yüksek dedi hatta eşiminde doktora görünmesini tavsiye etti vallah ben hele ilkinden sonra daha çok dikkat ettim ama yinede oldum ☹️