karamanaral Kızlar merhaba 3,5 aylık erkek bebeğim var ve son günlerde acayip gaz çıkartıyor. MaşaAllah büyük insan gibi ama öyle kokulu falan değil, çıkarması iyi bir şey biliyorum ama böyle bi huyumuz daha önce yoktu acaba üşütüyor mu? doğduğundan beri mamayla besleniyor bir de su veriyorum. Su mu gaz yapıyor diye düşünüyorum. Görüşlerinizi merak ediyorum sağolun🙂
Melisgizem karamanaral su gaz yapmaz ama mamayi biberonla veriyorsan basıni degistirmiyorsan o yapabilir
karamanaral Melisgizem chicconun yamuk emzikli biberonunu kullanıyorum, 4. ayda düz emziğe geçicez. Acaba büyüdüğü için biberonun emziği az akıyo omu gaz yapıyor🤔Cevabınız için teşekkür ederim🙂
Melisgizem karamanaral eğerki kakasının renginde yeşillenme oluyorsa üşütüyor olabilir mama değitirdiysen gaz sorunu olabilir ve bazen biberonun icine hava doluyor ben vermeden once muslukta calkaliyorum icindeki havayi cikartiyorum
karamanaral Melisgizem bende mama koyduktan sonra çalkalıyorum mama erisin diye sonra biberon hava yapıyor o havayı da çıkarıyorum, belki tamamen kapağını açmam gerek.
Melisgizem karamanaral doktor değilim ama tecrübeme ve okuduğum cocuk gelisimine dayanaak bence korkulacak bi durum yok masallah gaz cikarmasi cok iyi bide fazla ustune dusme