10082020 canım hiç panik yapma. Çevresel etkenlerden benim de içim bi tuhaf olmuştu aklımda hep acaba sorusu vardı. Benim oğlum tam 4 ayda başını dik tutabildi. Ama bir arkadaşın dediği gibi, ilk çocuğum olduğu için kırılacak bir biblo gibi davrandım sanırım biraz hata bende. Gazını çıkarmak için omzuma kaldırmıyor göğsümde çıkartıyordum sanki Birşey olacak gibi. Kilosuda fazlaydı 3 aylık 7 kg dı. Biz kiloya felan bağlamıştık başta. Ama yüzüstü 4 aydan önce hiç yatırmadım ağlıyor zorlanıyor diye. Aslında bırak ağlasın günde 5 dakika ne olacak. Bir daha anne olursam bu hatayı yapmayacağım. Ama bir de kas güçsüzlüğü muhtemel çünkü şuan 7 aylık ayaklarını basmıyor hala. Kimisi her çocuk bir olmaz diyor. Çok hareketli aslında eller kollar hiç durmuyor ama zamanı var sanırım. Doktorumuza sordum o da zamanı gelince yapacak dedi, kas sorunu olsa başını bile çeviremez dedi. Tutamaz kavrayamaz dedi. Ama sen yine sonucunu bizimle paylaş benim gibi anneler merak edebilir inşallah herşey yolundadır 😊